Перфо фолио – монтаж по витрината на студио за татуировки Дими Тату София

1
333
Добави коментар
mikeyrurg5
mikeyrurg5

Днес направихме брандиране с перфо фолио на новия салон за татуировки на верига търговски обекти за татуси Дими Тату Студиос. Обекта се намира в столичния квартал Младост 1А, точно срещу входа на 145 училище и има място за паркиране . В студиото можете да си татуирате предварително избрана графика или да изберете от каталог примерни модели . В салона можете да се сдобиете с нова татуировка на добра цена или кавър върху старата , защото професионализма на артисите там е на високо ниво . Салона предлага и поставяне на импланти и пиарсинг , с които да впечатлите вашите познати .

Димитър Вачев основава компанията за татуси – Dimi Tattoo Stolberg в Германия преди няколко години и вече работи на международната сцена . В едни от големите германски градове прави най-голямото си тату студио , в което работи с професионален екип от съдружници татуисти и вече и вече има хиляди доволни клиенти , които пътуват по 300 километра в , в западна Европа , в едната посока за да си запишат час при майстора на мастилото и иглата . Сред графиките по телата на почитателите можете да намерите класически черепи и кости , както и напълно абстракти и изящни фигури , вплетени по уникален начин в неповторима комбинация на нюанси и фиксирани линии . В България тату студиа от веригата можете да намерите в София , Бургас , Ахтопол и Стара Загора . За повече информация се обадете на посочените координати на фирмата в Интернет . За изработка на реклами и перфо фолио потърсете адвъртайзинг агенция Премиум .

За целите на външната реклама , клиентите ни имаха предварително подготвено по размер и напечатано с техен дизайн перфо фолио , което трябваше да се залепим на височина от 5 метра от земята . Тази трудна задача изискваше професионална подготовка за брандиране , за да се вземат всички мерки за безопасност при лепенето . Спецификата на този проект беше , че прозорците на витрината се намираха на трудно достъпна рампа под наклон , водеща към подземни гаражи на жилищния блок. Наклона беше значителен и не позволяваше използването на стълби . За целта трябваше да обработим стъкла с помощта на мобилна вишка – камионче , което достига до височина до 14 метра .  Като разпънахме крана и позиционирахме коша под прозорците нещата придобиха съвсем различен вид и се проектира точен достъп за лепене на перфо фолио . Самото фолиране отне около 30 – 40 минути , защото материала беше качествен и в подходящи размери . Студио Дими Тату София има 3 лицеви стъкла , които гледат към близкото училище , затова беше важно търговския обект да изглежда добре и да привлича клиенти с впечатляваща графика върху перфо фолио . Височината за монтаж на въшната реклама с фолиоа беше отказала вече ентусиасци , защото изисква професионални умения и подходяща техника . Изберете Премиум Реклама за цялостно брандиране на търговски обекти или само монтаж на реклами – залепяне , отлепяне , фиксиране и позициониране .

Още в момента на монтажа на рекламите няколко момчета направиха записване за час за татус , защото вероятно предварително направено промотиране е дало резултат за дългоочаквания момент на отваряне на студиото . Възползвайте се и вие , а ако искате да видите вече направени татуировки от артистите под шапката на бранда реализиран от  Димитър Вачев посетете страницата на студиото в София – Dimi Tatto Sofia . Дими Тату Студио поръча от рекламна агенция Премиум . Поръчайте и вие сега брандиране на витрини с перфо фолио , плата от винил с печат и капси , матиране на стъкла с фрост фолио , светещи кутии или обемни букви на отлична цена . Качество , на което можете да се доверите . Повече информация за агенцията и проекти с перофо фолио на дупки можете да намерите по страниците на сайта със снимки на вече реализирани проекти в столицата и страната . Слагаме реклами с вишка . Обадете се сега .