Дневен хороскоп за 15 октомври 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
172
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

28 лунен ден, Луна във Везни

Луната е във Везни и ден преди Новолунието, приключва един лунен месец, който силно ни фокусираше върху партньорски отношения, важни за нас връзки. В различна степен- ескалират развръзки и показателни събития, които са като скачени съдове за подкрепа или вид противопоставяне. Изтичат едни възможности, които се предопределят от горе-описаното, ако не всичко е така, както искаме, очакваме, тогава и след Новолунието ще имаме право на втори опит…Но това Новолуние ще изисква подчертано да променим нещо в подхода си и по-скоро ще ни връща към миналото, съответно- шансове, които сме пропуснали или трябва да наваксаме, да попълним пропуски, а всичко това пък има ефект върху онова, което имаме- в един по-широк смисъл.

И така, водеща задача днес е да укрепим приоритетни за нас контакти, всеки сам ще си направи анализ как и дали това си заслужава.

При всички случаи- по-склонни ще сме от обикновено да проявяваме толерантност, разбиране, можем да се възползваме от тези нагласи или да ги имаме предвид, когато общуваме.

Факт е обаче, че чувството ни за справедливост също е изострено, ще успяват и ще получават по-широка подкрепа онези, които балансират между чужди и свои интереси, умеят да бъдат обективни…Лакмус за това как се справяме е крайният резултат, съответно- подкрепата, до която реално можем да се доберем.

Трябва да се има предвид, че Меркурий е вече ретрограден, приключва един лунен месец, така че- не е подходящо да се подписват договори, да се стремим към дългосрочни споразумения, които едва ли ще са надеждни…По-подходящо е да анализираме евентуални позитиви и негативи във връзките ни и да вземем съответни мерки…

Общуването с околните ще ни действа разтоварващо и все така ще е повод за повече възможности…

Овен, Лъв, Стрелец– ежедневието ви в последно време е доста натоварено, но днес можете да се разтоварите в приятна компания, да откриете полезна подкрепа, която ще повдигне тонуса, настроените ви. Няма да ви липсва внимание, общуването носи ползи…не са изключени равносметки, важни анализи или развръзки, които пак така касаят взаимоотношенията ви, лични или делови. Може да получите информация или пък текущи събития да преобразят мнението ви и нека това да е в положителна посока или поне повод да се отстранят евентуални слабости. Чудесен признак е днес да се разбирате с важни за вас хора…Подходящо е да оставите зад гърба си онова, което препятства добрия тон, внася напрежение и т.н.

Телец, Дева, Козирог– може да ескалират показателни събития, които касаят професионалната ви реализация или материално състояние, които са като скачени съдове за подкрепа или одобрение, вид сътрудничество и т.н. Случващото се може да се превърне в своеобразна награда за полагани до този момент усилия. Някой от вас ще получат приятни известия, предложения, същевременно- точно днес можете да влияете силно на горе-описаните приоритети. Подходящо е да преговаряте за интересите си, да извоювате някаква окончателна победа, да я фиксирате, подчертаете или пък- да се разделите дори и символично или с подходящи инициативи- с онова, което препятства професионалната ви реализация, финансова стабилност…Помислете, изградете си стратегия.

Близнаци, Водолей, Везни– инициативността ви днес ще се покачи по един естествен начин, защото са възможни важни или показателни събития, вид развръзки и следствие на тенденции, които вие самите сте задали в миналото. Днес всичко ви се получава с по-голяма лекота и е подходящо да усилите позитиви, които се оформят на хоризонта, но също да елиминирате евентуални негативи…Ще влияете на околните над обичайното, възползвайте се по оптимален начин. Може да се окажете на прага на житейски кръстопът, да трябва да направите определящ избор, защото знаете, усещате, че крайният резултат в значима степен зависи от вас, това е сила, но и отговорност, която ще се отрази върху ключови приоритети като- фон на съществуване, отношения с близки и роднини, решаване на битови, имотни казуси и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– занимават ви финансови приоритети, които се определят пряко от подкрепа, одобрение от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви и онова, което ичате-общо. Предстоят развръзки и нека те да ви зарадват. Чудесен признак ще е ако получите вид подкрепа, одобрение, подарък, бонус, повишение и т.н. Ако не всичко се развива точно така, както искате, очаквате, тогава може да имате право на втори шанс, но като промените нещо качествено в подхода си или генерално- смените средата си, също- прекратите контакти, които ви носят щети- буквално и в по-широк смисъл, укрепите други и полезни…случващото се ще е достатъчно показателно, ако ви се налага да правите избор.