Декинг дървена настилка за тераса дървен под за тераса веранда басейн Tecnodeck Текнодек

1
576
Добави коментар
Praskovya
Praskovya

 

    

 

Дървото — създадено за живот

Естественото дърво е сред първите материали, които човекът е започнал да използва за направата на домове и различни работни и транспортни средства. Всички обичат дървото, материал от природата, естествен, благороден, достъпен и лесен за обработка. Всеки дом става по-уютен и топъл, когато в интериора му е включено дърво. Дървените настилки и облицовки са предпочитани и за екстериор, защото създават етсествена среда, която носи усещане за спокойствие и непринудена красота.

Като материал от органичен произход обаче, той има някои съществени недостатъци, особено при външна употреба. Дървесината е податлива на стареене, гниене в следствие на влага, създава и благоприятна среда за развитие на инсекти. За решаването на тези проблеми са разработени различни видове масла и химикали, с които повърхността на дървото се обработва периодични, за да се защити и запази за по-дълго време.

 

Технологии и естествени материали за по-добра среда

 

В наши дни има по-лесно и екологично решение за употреба на дърво в екстериора и то се нарича Tecnodeck. Декингът на португалския производител Mitera Group се отличава от всички сходни продукти предлагани на пазара със своето безкомпромисно качество по отношение на процеса на производство и вложените материали. Едно от неоспоримите му предимства е, че за неговото производство не се налага отсичането на дървета. Производството му е базирано изключително на принципите за рециклиране. Tecnodeck декингът е много стабилен материал, красив и естествен, в същото време, устойчив и надежден.

Дървените частици (65-67% съдържание на тропическа дървесина) са стабилизирани чрез синтетични продукти, а съчетанието между природа и технология дава резултат, с отлични визуални и с изключителни технически характеристики. Получавате меката и естествена визия на дърво с якостните характеристики на синтетичните материали.

 

Tecnodeck за всички външни приложения 

Tecnodeck не се страхува от водата, което го прави особено подходящ за приложения там, където използването на дърво е немислимо. Можете да го инсталирате на открити веранди, пристани, около естествени и изкуствени водни басейни, паркови и градински съоръжения, открити стълбища, огради, тераси и много други – приложенията му на практика са неограничени и можете да развихрите въображението си.

Освен устойчив, здрав и красив, Tecnodeck не се пързаля при намокряне и с това се грижи за вашия комфорт и сигурност при всякакви условия.

Ламелите притежават отлична износоустойчивост, което ги прави подходящи за обекти за обществено ползване, където натоварването е много голямо. Обработката и монтажът не се различават съществено от тези при естественото дърво.

Декинг WPC настилките Tecnodeck не се нуждаят от боядисване, омасляване, обеззаразяване и специална поддръжка, с времето не променят чувствително визията си.

 

    

 

Цветовете, в които може да бъде произведен Tecnodeck са: Tropical Brown, Sand, Vulcano Black и Urban Grey. Проверете наличности, цена на декинг и монтаж, срокове за производство и доставка при нас. Предлагаме консултация и оглед на място, за да получаване на най-добрата оферта и професионално изпълнение на вашия проект.