Нуждаете ли се спешно от нов уютен и енергийно ефективен дом

1
169
Добави коментар
clashbade
clashbade

Парите не винаги са определящи за това кога ще се сдобием с мечтания дом. Често се случва да сме притиснати от обстоятелства като време, място, срокове или документи. Вече станаха факт първите 3D принтирани домове по света, но и без да изпадаме в подобни крайности, можем да се насладим от бърз и ефективен начин за сдобиване с най–доброто жилище.

Еднофамилни нискоенергийни сглобяеми къщи

Не е задължително качеството и скоростният резултат да ви костват неимоверни суми пари. Сега има лесна и достъпна алтернатива да си построите мечтания еднофамилен рай. От началния проект до финалния резултат ви дели много кратък период от време.

Бързото изпълнение по никакъв начин не се отразява на качеството на крайния продукт. Солидна конструкция, подходящи крепежни елементи и висококачествени материали ще ви осигурят жилище, което можете да използвате за постоянно обитаване, а ако решите и за цял живот.

Подобни конструкции по нищо не отстъпват на стандартните монолитни къщи. Често пъти даже те ги надминават по отношение на здравината, енергийната ефективност, удобството и красотата.

В едно с природата

Уникално красивите създания на талантливи архитекти могат да ви накарат да се почувствате като едно с природата, която ви заобикаля. Без вредни емисии, без замърсяване на околната среда и с минимално потребление на електроенергия, това може да е най–успешният ви опит за целесъобразен начин на живот.

Пестене на средства

Изграждането на сглобяема къща се оказва доста рентабилно, в сравнение с обикновените жилища. Ако наблегнете и на енергийната ефективност, това може да бъде една наистина добра сделка, която е изгодна и в дългосрочен план. От миниатюрни жилищни пространства до многоетажност и изграждането на басейн, няма граници в това, което можете да си пожелаете. Въпросът е колко искате да вложите и от какво наистина имате нужда.

Предварителната 3D визуализация на бъдещия ви дом ще даде реална представа за това какво ще получите. Тя е един своеобразен начин да се изчистят подробности и недоразумения още в начален етап.

Къщата, която ще работи за вас трябва да има всички нужни удобства без да се налага да правите компромиси и да се съобразявате със странични фактори. А ако в добавка вече имате готов терен, който само чака да бъде населен, сглобяемите къщи са отлично и модерно решение.

Дали ще използвате новопридобития имот за отмора или целогодишно обитаване, това е въпрос на личен избор, но той може да се превърне в уютно място за цялото ви семейство. И при всички случаи ще ви осигури тишината и спокойствието, които биха били немислими в претъпканите жилищни кооперации.

Еднофамилни сглобяеми къщи от GreenParkSofia – жилищен комплекс от затворен тип в близост до София.