Хороскоп за седмицата 19.10-25.10.20г.

1
138
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

До 22 октомври Слънцето е във Везни и до тогава силно ще акцентира върху партньорските ни отношения-лични и делови. Въпреки че Луната е нарастваща, ние ще бъдем принудени по различни поводи по-скоро да се справяме с предизвикателства от миналото, които не са се развили точно така, както искаме, очакваме, които засягат общественото ни положение, социален статус, успехи, шанс да сбъднем мечтите си, но те са като скачени съдове за важни за нас хора, които влияят на горе-изброените перспективи подчертано.

И така, водеща цел може или трябва да бъде- да изчистим евентуални недоразумения, да скрепваме връзки, да се стремим да получаваме подкрепа, да влизаме в съдружие.

Това не винаги ще изглежда лесно, напротив- мнозина ще имат усещането, че трябва да направят някакъв компромис, да балансират между свои и лични интереси…Очевидно, че ако гледаме с определени личности в една посока, можем по-лесно да обединим усилия и съответно да се справим с вид предизвикателства и да ги превъртим в полза.

Но ако са възникнали вече различия, въпрос на избор е до къде ще стигнат решенията за компромис и това ще определи бъдещи тенденции.

На този фон- раздразнителността ще е доста висока, което по един естествен начин ще изостри конфликти, там, където са съществували…Напрежението във взаимоотношенията ще е значимо, може да бележи своеобразен пик, който ще доведе до ключови, бих казала превратни събития или развръзки и на различно ниво- в частен или обществено-значим аспект.

Ще се тестват за здравина връзки, онези, които устоят ще станат още по-сплотени или ще се трансформират в една по-конструктивна посока, други ще се разпаднат и в такъв случай това ще има широко отражение, ще е трудно или невъзможно после да се възстановят.

На 23 октомври Слънцето ще премине в Скорпион- толерантността и стремежът за разбиране ще се заменят от „войнственост“. Но не винаги явна, а по-скоро като скрита стратегия, добре обмислена, водеща до изненади, както от наша страна така и от отсрещната. Навлизаме в период, през който ще ескалират множество промени, внезапни, неконтролируеми, непредвидими, но все така очаквани, защото все по някакъв начин вече сме „предупредени“ за тях. Нещо като „дежа вю“ или стари ситуации ще напомнят за себе си още през последните дни на тази седмица.

Това, което ще ни държи, може да е от изключителна полза през цялото време е способността ни да не губим истински стойностни цели от поглед. Рутината, изпълнението на текущи ангажименти, проявата на отговорност, последователност в действията ще помогне на по-практични личности „да минат между капките“, неусетно да изпреварят други и по-емоционални, да се изкачат по йерархичната стълбичка или в обективно сложна ситуация да извлекат ползи. При това не като воюват, а като се справят успешно, със стремеж към перфекционизъм- с всяка застанала на пътя задача…

Любовта може и да е хладна понякога, но пък ни насочва към истински стойностни качества, които ценим повече от обикновено.

Хороскоп за седмицата 19.10-25.10.20г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 19.10-25.10.20г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 19.10-25.10.20г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 19.10-25.10.20г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 19.10-25.10.20г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 19.10-25.10.20г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 19.10-25.10.20г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 19.10-25.10.20г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 19.10-25.10.20г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 19.10-25.10.20г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 19.10-25.10.20г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 19.10-25.10.20г. Зодия Риби