Есен в Цигов Чарк – Парадайс СПА Хотел

1
158
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Парадайс СПА Хотел е целогодишен четири звезден спа хотел на три етажа, който се намира в живописния Курортен комплекс Цигов чарк в Родопите, между градовете Ракитово и Батак.Тук ще намерите в изобилие природа, красота, тишина, спокойствие, чист боров въздух и разходки до морето на Родопите – язовир Батак. Курортът предлага възможности за лов и риболов, водни спортове и забавления, както и за зимния сезон ще бъде открита ски писта с всички съоръжения и оборудване за ски спорт. Тишината и спокойствието на Цигов чарк са уникални възможности за всеки съвременен човек, решил да отдъхне сред природата, далеч от динамичното градско ежедневие.

ЕДНОДНЕВЕН ДЕЛНИЧЕН ПАКЕТ: ВИП цена: 59.50 лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек, при двама настанени  и включва:
(Важи за настаняване в дните от Неделя до Четвъртък)

Една нощувка в двойна стая с балкон
Изхранване на база All inclusive
Ползване на топъл вътрешен басейн с 30 – 32 градуса температура на водата
Ползване на СПА центъра към комплекса – сауна, парна баня, турска баня, релакс зона
Детски кът
Wi-Fi интернет
Паркинг
Застраховка и ДДС

​Аll Inclusive пакетът включва:
– Закуска (8:00 – 10:00ч), с включени кафе, чай, топло мляко,айрян, минерална вода и натурални сокове;
– Обяд (13:00 – 15:00ч), с включени минерална вода и натурални сокове;
– Следобедна закуска (16:00 – 17:00ч) – сандвичи асорти, кафе, чай, топло мляко, минерална вода, натурални сокове;
– Вечеря (19:30 – 22:00ч), с включени минерална вода, натурален сок,наливна бира,наливно  вино, български алкохол (ракия, водка, мастика).
*Закуската и вечерята са на блок маса, а при по малко от 30 човека – по сет меню

СПА хотел Парадайс се намира на 300 м от язовир Батак в Цигов Чарк и очаква гостите си със закрит басейн, уелнес център и ресторант. В цялата сграда има безплатен Wi-Fi достъп до интернет, a на място е осигурен безплатен частен паркинг.

Модерният СПА център включва различни сауни, хидромасажна вана, парна баня и закрит басейн. Масажи се предлагат на гостите по намалени цени.
Всички стаи в хотел Парадайс разполагат с плоскоекранен телевизор, елегантни мебели и баня с вана или душ, чехли и безплатни тоалетни принадлежности.
Ресторантът е решен в класически стил с капацитет от 100 места, разположен в обособена зона. Има открита тераса с 30 места и тераса с 25 места. В близост до рецепцията има лоби бар с капацитет от 20 места, предлагащ възможност за освежаване с напитки, кафе и коктейли.
Конферентната зала е с дневна светлина, климатизирана и е с капацитет 80 места. Има просторна тераса за дегустации и изложби. Залата разполага със съвременно техническо оборудване – мултимедия, флипчарт, екран, озвучителна система, високоскоростен интернет, лекторска катедра.
Парка на хотела е  отлично поддържан и предлага спортна площадка за волейбол, баскетбол и други игри, както и просторни зелени площи за отмора.