Дневен хороскоп за 17 октомври 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
126
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

2 лунен ден, Луна в Скорпион

Луната в Скорпион винаги ни прави по-емоционални, защото изостря инстинктите ни за опасности и възможности, включително такива, които са отвъд видимото, но са като първопричина на случващото се.

Към това ще прибавим, че днес миналото може да ни застига чрез новини и разговори, обсъждания на теми, които са ескалирали преди, може би са ни изненадвали или са предизвиквали промени, изисквали са от нас адаптивност, за да съхраним нещо ценно за нас.

И сега, връщайки се назад по различни поводи, ние ще имаме възможност да реагираме по различен начин, ако желаем разбира се, така че да насочим събитията в оптимално позитивна за нас посока.

Може да получим известия, които пак така да ни подействат емоционално или да внесат значима яснота, особено в късния следобед и вечерта.

Луната в Скорпион ни помага да виждаме и скрити възможности, особено, ако ги търсим- в самите себе си или като вид подкрепа.

Чисто финансови приоритети могат да обсебват вниманието ни, а в друг случай- според случващото се и подкрепата, която получаваме или пък-не, ще придаваме нова стойност на хора и обстоятелства.

Ако се дистанцираме от някой от тях, в повечето случаи- това ще ни отдели от онези, които по-скоро ни нанасят щети.

Силни желания и страсти също изплуват на повърхността, понякога по един спонтанен, изненадващ начин, хубаво време да разгадаем картината около нас от всички ъгли, знанието винаги е сила, от която можем да се възползваме…

Овен, Лъв, Стрелец– занимават ви чисто финансови приоритети или такива ,които са свързани с добрата ви репутация и обществено положение, професионална реализация. Същевременно това е отличен ден да проявите висока инициативност в посока да материализирате желанията си. Ден след Новолунието вашите действия могат да имат широк резултат. По-видно е от обикновено какво ви дестабилизира на работното ви място, съответно- може да ви нанесе щети, отстранете евентуални негативи решително, за да не позволите да прорастват. Все пак повишени разходи са доста вероятни, както и че денят няма да протече традиционно, особено в късния следобед и вечерта, ако сте внимателни- всичко ще е наред и за добро.

Телец, Дева, Козирог– денят ви носи много информация, може да проведете разяснителни или емоционални разговори, които ще ви върнат към теми от миналото, понякога и с елемент на изненада. Денят е подходящ да изчистите евентуални различия с важни за вас хора, партньори, лични или делови, да скрепите важни за вас връзки. Успявате да надникнете отвъд видимото, да узнаете истински чувства, намерения на отсрещната страна, същевременно можете да насочвате- с креативния си подход, посоката подчертано ще зависи от вас, тоест- дали ще ги обновите, обогатите или ще се дистанцирате, за да съхраните интересите си, това ще е въпрос на избор…

Близнаци, Водолей, Везни– денят е натоварен с множество ангажименти, понякога, допълнителни, непредвидени, но това е чудесно време да се докажете и да се справите с приоритети, за които преди не ви е достигало време, енергия, мотивация. Дребни действия често ще имат широко отражение върху ключови приоритети, които засягат онова, което имате-общо. Изградете си стратегия като проследявате причинно-следствени връзки, така ще влияете по-лесно на тенденциите и без това миналото може да напомня за себе си по различни поводи, възползвайте се, все едно получавате втори шанс.

Риби, Рак, Скорпион– често ще се оказвате в център от внимание и ще влияете силно на околните, вие ще определяте емоционалния фон и не само…Възползвайте се по оптимален начин, подходящо е да преговаряте за интересите си, да демонстрирате потенциала си, изказвате идеи, намерения, те могат да имат внезапен и бърз ефект. Миналото също може да ви застигне по някакъв начин с разяснителни разговори, известия, нека това да е повод да изчистите евентуални недоразумения или пък- под формата на втори шанс- да постигнете набелязана цел…Имате силни предчувствия, по-емоционални сте от обикновено, не пренебрегвайте вътрешния си глас, който ще е верен ориентир и няма да ви позволи да се „изгубите“, образно казано. Вечерта са възможни показателни сънища.