ZENIX PROFESSIONAL PEEL OFF GOLD FACE MASK Златна пилинг маска за почистване на лице 130мл

1
275
Добави коментар
mashbg
mashbg

Маска на златна основа, която придава на кожата ви дълбоко почистване, Премахва излишните масла, мазнини и замърсявания, оставяйки кожата да се чувства чиста и свежа.

Формула: Маска за лице

Обем: 130 мл

Описание:

Абсорбира излишното масло върху лицето и го почиства. Осигурява на лицето ви да диша удобно и спомага за придаването на оживен вид на лицето ви, маската на Zenix Gold Peel off има 3 разкрасяващи действия; Лицето блести, лицето продължава да е опънато и осигурява оживено чисто лице

 Състав:

вода, поливинилов алкохол, хекторит, глицерин, фенокси етанол, ксантанова смола, метил парабен, DMDM ​​хидантоин, етил парабен, хексил цинамал, лимонена киселина.

Как да използвам:

Достатъчно количество маска се нанася върху лицето  със средна дебелина чрез триене, след минимум 15-20 минути се отлепва бавно. Периодът на сушене може да се удължи в зависимост от дебелината на маската и омазняването на лицето ви. Може да се използва веднъж до два пъти седмично за по-големи резултати.

Предпазни мерки:

Само за външна употреба, пазете от слънчева светлина, съхранявайте на хладно и чисто място, избягвайте контакт с очите, ако контактът с маска с очите се изплакне веднага с много вода.