Morfose Ossion Premium Barber Line Hair Styling Medium hold Wax Вакса за коса и брада средна фиксация 150мл.

1
178
Добави коментар
mashbg
mashbg

Професионално оформяне на косата на една ръка разстояние със средна степен на фиксация. Докато придава лесно желаната от вас форма на косата си, восъкът за оформяне на косата Morfose дава дефиниция на стила ви, добавя блясък и жизненост и въпреки това се измива лесно. Нанесете върху мокра или суха коса, за да постигнете желания от вас стил.

Как да използвам:

1. Започнете, като държите малко количество восък на пръста си. В зависимост от вида на косата, която може да имате. Прилагането на твърде много восък може да направи косата ви да изглежда много мазна.

2. Разпределете восъка по дланта на ръцете и ги, докато се разтопят напълно.

3. Нанесете восъка върху косата си. Започнете да нанасяте от задната част на главата, движейки се отпред, тъй като не искате да постигнете никакви бучки в главата си, които да увредят косата ви. Също така, не забравяйте да затворите ръцете си, когато стигнете до краищата на космите си, за да сте сигурни, че върховете получават някакъв продукт.

4. Започнете да оформяте косата си. Въпреки че препоръчваме хлъзгав гръб, странична част или подобен външен вид, вие ще искате да започнете да оформяте прическата, която желаете. Ако смятате, че имате нужда от повече восък, нанасяйте допълнителни количества постепенно.