Спечелете камадо барбекю, кошници за сервиране, солници и дъски от Staropramen

11
463
Добави коментар
pgp

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България.

Промоцията се провежда в обекти от канал магазини и канал заведения, по одобрен списък на участващи обекти, обозначени с рекламни материали.

Участващи опаковки и разфасовки в канал Магазини:

За да участвате в Промоцията за награда дъска за рязане, комплект солници и метална кошница за сервиране, трябва да закупите от съответния участващ магазин минимум 2 (два) продукта с марка Staropramen в произволна комбинация от следните опаковки и разфасовки:       Име на продукта     Разновидност     Разфасовка 1     Staropramen OW     Стъклена бутилка за еднократна употреба.     0,33л 2     Staropramen RGB     Стъклена бутилка за многократна употреба.     0,5л 3     Staropramen CAN     Кен за еднократна употреба.     0,5л 4     Staropramen PET     Пластмасова бутилка за еднократна употреба.     1л

За да участвате в Промоцията за голямата награда камадо барбекю Big Green Egg MiniMax™, трябва да закупите от съответния участващ магазин/магазини поне 20 (двадесет) продукта с марка Staropramen в произволна комбинация от гореизборените опаковки и разфасофки.