Хороскоп за седмицата 26.10- 01.11.20г.

1
122
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Слънцето е в Скорпион, така че ще усили като през лупа емоционалните ни преживявания, желания и страсти, които все по-ненаситно ще се разгарят в душата ни като вулкан, който е готов да изригне и може да изригне, особено през последните дни на тази и в началото на следващата седмица.

В основата на тази предразположеност ще бъде стремежът за контрол, власт- в един по-широк смисъл, които обаче често ще се изплъзват или ще бъдат съпътствани от изненади, че и обрати. Смисълът е- „да си сверим часовника с реалности“ и да проявим висока адаптивност, само по този начин ще успяваме да превъртаме предизвикателствата в полза и то в сложна, бързо променяща се среда на съществуване. Раздразнителността ще продължи да е висока и ще подтиква мнозина да реагират спонтанно, бих казала некотролируемо. Понякога това може да има положителен резултат, например, ако е достигнат някакъв предел на търпение или възможности, които се изчерпват, необходима е по-голяма решителност и ето, че тя е налице и се превръща в повод да се освободим от всичко, което по-скоро ни ограничава, спира и т.н. Но в такъв случай- тази тактика ще е подходяща за онези, които имат свои варианти на развитие, очертали са ги стратегически и в по-далечни перспективи на развитие. Ако някой не се чувства готов за подобни преобразувания е по-добре да овладява и канализира тази мощна енергия в конструктивна посока, която първо ще повлияе на собствения му подход, а после и като отражение- на обикалящата действителност със събития, обновени шансове и т.н.

Водеща тема продължава да бъде- взаимоотношенията с важни за нас хора, които влияят на просперитета, стабилността, чувството на щастие-общо. Продължават да ескалират равносметки, ние се връщаме към минали теми, неразрешени въпроси, въпрос на избор е или анализ- какво ще предпочетем. Дали- да оздравим някой връзки дори и с цената на компромис или пък рязко ще се дистанцираме от тях, защото са повече като спирачка или неприятно усещане. През втората част на седмицата тази тенденция ще бъде особено очевидна. Звездите ще ни връщат към стари ситуации, можем да приемем случващото се като право на втора възможност сега да подходим по един по-добър и ползотворен начин. Ако все пак някой контакти се усложнят- много трудно ще се възстановят после, това е хубаво да не се забравя.

Не са изключени разгадаване на тайни, там, където ги има, ескалация на интриги, използване на компромати в личен и обществено-значим аспект.

Сезонът на Скорпион акцентира върху банковия сектор, също- приоритети отнасящи се финансови потоци, които се определят от държавни структури и не само- в частния сектор- от сътрудничество, покровителство от влиятелни личности влияещи на благосъстоянието ни. В тези сфери- ще предстоят промени, отново с елемент на изненада. Възможни са процеси, които да действат по-скоро дестабилизиращо. Успяват най-креативните, отворени към обновена среда, изисквания, също- правото е на по-силния или на онези, които успеят да обединят усилия с правилните хора. Според случващото се всеки индивидуално ще избере път, който да му действа обогатяващо, а не обратното.

Въпреки всичко периодът не е удачен за задлъжняване, теглене на кредити, подписване на финансови документи с крупни суми и дългосрочни договори, за даване на пари на заем и т.н. Дори и да се налага да се поемат определени рискове- те трябва да бъдат добре обмислени, с варианти за „аварийни изходи“. Но можем да преговаряме, да търсим начин да се обединяваме с персони, с които имаме общи интереси и това в значима степен ще ни гарантира просперитет…

Хороскоп за седмицата 26.10- 01.11.20г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 26.10- 01.11.20г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 26.10- 01.11.20г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 26.10- 01.11.20г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 26.10- 01.11.20г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 26.10- 01.11.20г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 26.10- 01.11.20г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 26.10- 01.11.20г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 26.10- 01.11.20г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 26.10- 01.11.20г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 26.10- 01.11.20г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 26.10- 01.11.20г. Зодия Риби