4 топ аксесоара на есента със задължително присъствие в тоалетите

1
148
Добави коментар
clashbade
clashbade

Модната ви визия никога няма да има завършена форма, ако не сте подбрали точните аксесоари за нея

Есента е благодатен сезон по отношение на така любимите ни дамски аксесоари. С тяхна помощ можем да преобразяваме облеклото си всеки ден, да бъдем различни и атрактивни, независимо от набора от дрехи, с които разполагаме. Подобни възможности трябва да бъдат използвани максимално!

Знаете, че никоя модна визия не е напълно завършена, ако не сте подбрали за нея правилното допълнение. Останалото е въпрос на предпочитания – дали ще заложите на топли шалове, плетени шапки, ефектни ластици за коса или просто ще обогатите колекцията си от чанти, това е изцяло във вашите ръце.

Ето кои са петте топ аксесоари на есента, които задължително трябва да присъстват в гардероба ви:

Пухкав и мек шал

Този верен приятел в студените дни е не само красив, но и функционален. Голямата му екстра е, че ни носи несравнимо удоволствие и комфорт при употреба. Може да избирате от по-ефирни или плътни материи, съобразно индивидуалната си търпимост към минусовите температури. Имате свобода да се насочите към едноцветен, шарен или кариран, от плетиво, вълна или по-тънък памучен плат.

Все пак помнете, че есента е в бежово, оранжево, кафяво, жълто или почти всички нюанси на червеното. Заложете на тях, за да сте актуални и да очаровате с магическо присъствие. Черното и сивото не са забранени, особено за онези, които държат на минималистичния стил в облеклото си.

Ластици и панделки

Не си мислете, че тези закачливи аксесоари са само за момиченцата. Дизайнерите ги наложиха през последните години и повеляват не само да не се страхувате да ги включвате в аутфита си, но да го правите независимо от повода. Ако сте привърженички на лентите за коса, може да се спрете и на тях, като имате предвид, че те са по-удачни за спортно-елегантния стил, но това зависи и от самия модел.

Диадемите също не са за подценяване и внасят солидна доза женственост, нещо от което се нуждаем винаги, когато искаме да съживим излъчването си и да изживеем романтични моменти.

Забавни чорапки

Напоследък често може да откриете подобни находки из родните сайтове за дамска мода. Как ще ги съчетаете вече е въпрос на настроение и въображение, но те се вписват предимно в по-лежерната визия и с актуалните къси дънки и панталони, които носим през уикенда. С тях може да демонстрирате не само оригинален подход, но и смели решения при експериментите си.

Помнете, че тъканите трябва да са приятни на допир, да ви носят лекота и нежност, за да се чувствате отлично през цялото време с тях. Нищо не трябва да бъде за сметка на вашия комфорт!

Изискан шик с барета

Ограничените мерки за пътувания в чужбина заради коронавируса може и да ни отчайват, защото се налага да отложим посещението си до Айфеловата кула, но пък имаме шанс да се сдобием с изискана барета и да блеснем с френски шик по улиците на България. Класиката е в червен цвят, но за разнообразие може да заложите на оранжево или кафяво.

Разгледайте всички уникални и разнообразни предложения за аксесоари на сайта на българския премиум моден лидер Alessa.