Хороскоп за седмицата 02.11- 08.11.2020г.

1
126
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Месец ноември е един от най-силно трансформиращия нашия живот за цялата 2020г. и определено през него ще се случат знакови събития, които ще имат широко отражение и през идните месеци, години.

Причините за това не се коренят само във факта, че естеството на зодиакалния знак Скорпион- изисква през този период ние да си „сверим часовника“ с бързо променяща се среда на съществуване, да проявим адаптивност и да сме в крак с времето, както самата природа.

Има други и много по-значими астрологични събития, които показват, че сме на прага на знакови преобразувания, които могат да ни засегнат индивидуално или ще ни увлече глобалния поток на вид обновяване.

За любителите на астрологията вероятно ще е интересно да припомним, че сега транзитният Юпитер е в съвпад с Плутон, това е цикъл, който се случва веднъж на около 13 години и задава промени, които ще се разрастват и раздухват през следващите около 13 години, тоест до 2033. Подобен цикъл е имало като за сравнение през 2007-2008 в Стрелец и този цикъл ни насочи към глобализация, стремеж да премахваме или преминаваме по-лесно граници, акцентира се върху морала, но и свободата /Символизирано от Стрелец/, преди това- цикълът е започнал в Скорпион през 1994-95 в Скорпион, който отговаря за банките, силови структури и мнозина помнят какво се случи в този сектори и каква финансова криза, но и значими преобразувания ескалираха от 1994 до 2007…И така, сега се задава нов цикъл, който е в Козирог и той ще засегне управленски структури, които явно ще се променят през идните около 13 години, това, което се „посява“ като семена в Козирог е- да се възраждат консервативни нагласи, не можем да очакваме отваряне на граници, а точно обратното, освен това управленските форми ще стават по- авторитарни, лидерски, а не толкова демократични и правото ще бъде на по-силния…

Има още един цикъл, който е 20 годишен и се свързва със социалното развитие на обществото, той се свързва със съвпадът на Сатурн и Юпитер, който ще се прехвърли от ноември, декември /последните градуси на Козирог/ във Водолей…И така, можем да очакваме през втората част на декември и през януари- бум на социалната активност, хората ще се обединяват по интереси, ще проявяват висока социална активност и ще се превръщат в проводник на вид революции и прогрес. Ще процъфтяват професии включващи високи технологии, интернет, електронни медии за комуникация и можем да очакваме нови технологични открития…Има голяма вероятност обстановката с въпроси, които касаят корона вируса и пандемията рязко да се променят от втората част на декември и през януари 2021…Надявам се, че по различни поводи това предизвикателство в значима степен ще започне да отминава или ще се намерят решения…Причините могат да бъдат различни- в оптимален вариант- откриване на по-ефективно лечение, но не е изключено и масова промяна в нагласите поради нарастваща финансова криза или друго…Ще видим…

Да се върнем към настоящето- добрата новина за тази седмица е, че Меркурий ще започне да се движи директно от 04 ноември.

Меркурий ще ни фиксира силно върху  някакъв неразрешен въпрос от миналото, който е свързан със социалния ни статус, сигурност, дори финансова, но това е като „скачени съдове“ за важни за нас хора- партньори лични или делови, влиятелни личности и т.н. До края на седмицата ще бъде оптимален срок да се справим с подобни приоритети и да ги превъртим в позитив, вероятно и на цената на компромис.

Партньорските отношения отново ще се тестват за здравина по различни поводи, ще се връщаме назад, ще правим ретроспекции и ще се сблъскваме с факти, истини, такива, каквито са и със съответните последици. В този процес ескалират разяснителни разговори и нека те да бъдат конструктивни.

Почти през цялата седмица ще ескалират изненади, които касаят нашите доходи, в личен и по-глобален аспект, едва през последните дни на периода можем да очакваме креативни изходи, варианти, включително такива ,които не сме забелязвали до този момент, но ще имат позитивен ефект върху материалното ни състояние. Припомням, че възможности възникват при обединение на усилия с хора, с които имаме общи интереси. Част от шансовете да стабилизираме или подобрим финансите си- ще са следствие на държавни или управленски мерки…

През цялата седмица ще ни се налага да реагираме по-скоро на момента, отколкото да си правим дългосрочни планове, така че да не пропускаме възможности, да се предпазваме от евентуални предизвикателства…

Хороскоп за седмицата 02.11- 08.11.2020г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 02.11- 08.11.2020г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 02.11- 08.11.2020г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 02.11- 08.11.2020г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 02.11- 08.11.2020г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 02.11- 08.11.2020г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 02.11- 08.11.2020г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 02.11- 08.11.2020г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 02.11- 08.11.2020г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 02.11- 08.11.2020г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 02.11- 08.11.2020г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 02.11- 08.11.2020г. Зодия Риби