AIT Сервиз | AIT International Transport

1
269
Добави коментар
aittransport
aittransport

Високото качество на услугите, които осъществяваме, пренасяме и в АИТ Техникъл Сервиз, където извършваме качествено техническо обслужване на собствения ни автопарк, както и на външни клиенти. Основната ни цел е да осигурим професионална и своевременна грижа за нашите превозни средства, за да защитим Вашите товари.

 

Висококачествен сервиз за Вашия автомобил

Може да сте спокойни, когато Вашият автомобил е в ръцете на нашия екип. АИТ сервиз в Пловдив гарантира качествено техническо обслужване на леки и тежкотоварни автомобили, като предлага смяна на гуми, масло и ремонт на ходовата част. Възползвайте се от удобството да получите смяна на гуми, тяхното съхранение и цялостно сервизното обслужване на Вашия автомобил. АИТ сервиз е предлага обслужване на мотори, както и тяхното съхранение и транспортиране до всяка точка в Европа.

 

Свържете се с нас и запазете час за сервиз или попитайте за съхранението на Вашите гуми и мотори в АИТ сервиз: град Пловдив, улица „Нестор Абаджиев 59“, +359 878 66 48 91, всеки делничен ден от 09:00 до 17:00 часа.