Как да познаете добрата SEO фирма?

1
165
Добави коментар
djunev
djunev

Избора на SEO агенция е от изключително значение

Днес, много компании, в това число и фирми, предлагащи електронна търговия, изразяват ясното си желание да се класират на по-предни позиции в търсещите машини. Причините за това ги знаят почти всички мениджъри, а именно:

Повече органичен трафикПопулярност в ИнтернетПо-голямо доверие от потребителитеПовече продажбиДруги, общи

В стремежът си за известност, популярност и повече клиенти, повечето мениджъри допускат грешка, доверявайки се на СЕО агенции, без да ги проучат. Именно поради тази причина подготвихме тази статия за Вас, за да можете правилно и точно да поберете SEO агенцията, за да сте сигурни, че резултатите ще Ви удовлетворят. В противен случай остава огорчението, както и опорочаването на нашата дейност, която е много ценна за сектор ДИГИТАЛЕН МАРКЕТИНГ.

И така, ето ги и съветите, на които да обърнете сериозно внимание:

SEO фирмата трябва да е поне на три години. Много лесно можете да познаете, достатъчно е да проверите „Whois“ на фирмения сайт. В този ред на мисли, скоро попаднахме на рекламно послание, което гласеше: „Нашата SEO агенция оперира от повече от пет години в България“. След като проверихме „Whois“, на фирмения сайт, установихме, че той е на едва няколко месеца. Естествено, това не е атестат на 100%, но е добре да проверите колко стара е агенцията, преди да сключите договор.Резултати. Каквото и да си говорим, резултатите са най-важни. На Вас ви трябва агенция, която да изведе сайтовете Ви на първи позиции. Поискайте от SEO компанията реални примери, с предишни клиенти, които имат добро класиране. Анализирайте и вземете правилното решение. Една SEO консултация не струва скъпо и решава много проблеми които биха възникнали при погрешен избор на действия.Потребителските отзиви. Много често казваме, че потребителските отзиви в Интернет, са добре работещите и позабравени методи, от рода на „от уста на уста“. В много учебници по маркетинг, именно този метод е много силен. Така е и при дигиталния маркетинг. Потребителските отзиви са много силни, а ще стават все по-важни, за да се вземе решение, дали компанията ще свърши добра работа, или не.

Истината е, че можем да споделим с Вас още десетки съвети, които да направят така, че да вземете правилното решение, но нека започнем с тези три. Те са основни и вярваме, че ако се съобразите с тях, то ще успеете да наемете коректна, точна и добра SEO агенция, фирма, която ще Ви остави удовлетворени, компания, която с радост ще споделите и на партньорите си.

Допълнително разяснение: Whois е функция, която проверява датата на регистрация на даден домейн, както и собствеността. През последните години, много компании, предлагащи регистрация на домейн, добавиха Domain Privacy, като скриха личните данни, но датата на създаване на даден домейн е видима за всички, т.е. това е публична информация.