Дневен хороскоп за 01 ноември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
136
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

16 лунен ден, Луна в Телец

Когато Луната е в Телец ние винаги действаме така, че да подобрим комфорта си на съществуване и почти е изключено да направим нещо, което би накърнило интереса ни.

Луната е много силно поставена в Телец, тя „екзалтира“ в този сектор и обикновено през това време ние действително намираме начин да материализираме желанията си, да спечелим нещо, да си доставим удоволствие, да удовлетворим своя прищявка.

Практични нагласи са повод да не изпускаме от контрол емоциите си, ориентираме се в посока, дори и несъзнателно, която ще ни стабилизира, обогати, ще извлечем някаква полза.

Денят е позитивен или спокоен в повечето случаи, подходящо е да преговаряме с хора, които влияят на перспективите ни на развитие и могат да ни бъдат полезни по някакъв начин.

Счита се, че по-добре се виждат възможности, които ескалират и могат да имат отражение върху финансовото ни състояние.

Все още сме под влияние на Пълнолуние, което обхваща зодиакалните знаци Телец и Скорпион, твърди се, че можем да направим съответни стъпки, дори и символични в направление, което ще преумножи благата ни и това ще доведе до бърз резултат…

Овен, Лъв, Стрелец– денят е изпълнен с ангажименти, но предимно такива, които ви носят вид удовлетворение и печалба-буквално и в по-широк смисъл. Конструктивен ден, можете да пренаредите приоритетите си така, че да сте по-ефективни, да се освободите от влияния или навици, които имат негативно отражение върху онова, което имате общо, върху здравето ви и т.н. Хубаво време да преговаряте за интересите си или да направите подходящи стъпки в посока, която ще е повод да материализирате желанията си, спечелите нещо финансово и не само. Ако амбициите ви не са такива, тогава- ще разпуснете, ще прекарате деня спокойно и приятно…

Телец, Дева, Козирог– това е един от най-спокойните и ползотворни дни за вас. Често се оказвате в център от внимание, указвате силно влияния на околните. Превръщате се в стабилизиращо или печелившо звено- в един по-широк смисъл, както за себе си, така и за близкото си обкръжение. С по-голяма лекота материализирате желанията си, възползвайте се по оптимален начин. Колкото сте по-инициативни, толкова по-значими резултати ще постигате в избрано от вас направление.

Близнаци, Водолей, Везни– повечето от вас предпочитат да прекарат деня спокойно, без особено натоварване или без традиционни рутинни ангажименти. Мнозина ще се отдадат на хоби или друго, което им доставя удоволствие. Подходящо време да подобрите средата си на съществуване в дома, семейството и не само. Можете да спечелите нещо важно за вас или такова, което в последно време отчитате за извън контрола си, ако действате с един оригинален подход, използвате обходни пътища към целите си Ако търсите варианти, то те днес могат да се проявят.

Риби, Рак, Скорпион– денят ви дава шанс да оздравите важни за вас връзки, да хармонизирате партньорските си отношения, да ги оздравите и т.н. Възможно е хора от миналото да напомнят за себе си и е въпрос на избор как ще реагирате. Подходящо време да преговаряте за интересите си, да обединявате усилия с хора, които влияят на бъдещото ви развитие, да получавате подкрепа и одобрение…Ще имате такава възможност, ако съзнателно действате в тази посока. Информационният поток е много усилен- интересни, полезни новини, идеи, предложения…