Брандиране на витрини и интериорни стени с фолио

1
368
Добави коментар
otslabvane.net
otslabvane.net

• Напечатано фолио: фолио, върху което се отпечатват изображения и надписи чрез широкоформатен печат. С цел удължаване на експлоатационния срок може да бъде ламинирано с UV устойчив ламинат.

• Перфо фолио: Използва се за широкоформатен печат и облепване на витрини и прозорци. Фолиото е перфорирано , което позволява на светлината да преминава . Така витрината става с еднопосочна видимост. ПРЕЗ ДЕНЯ, от вън минувачите вижда единствено отпечатаното изображение. От вътре има видимост навън, но силата на светлината е намалена и не дразни очите. Качеството на изображението е високо, от разстояние е невъзможно да се определи, дали е перфо фолио или плътно. ПРЕЗ НОЩТА, когато помещението е осветено, а външната среда е тъмна, видимостта се обръща. Отвън се вижда освестеното помещение. Отвътре видимостта навън се намалява в зависимост осветеността.

• Витражно фолио (пясъкоструй): Сребристо полупрозрачно матово фолио, пясъкоструй, заскрежено или изпотено стъкло. Ограничава видимостта през витрината, като в същото време фолиото пропуска светлина. Матовото фолио за стъкло може да се прорязва на плотер, за да се създават декоративни елементи, лога и надписи. Фолиото е приложимо за външни витрини. По често се използва за декорация на интериорни прозрачни стени в офиси. Така се разделя общото пространство и се създава чувство за уединение и комфорт за служителите в офиси.

• Цветно фолио за стъкло: Плътни цветни фолиа, предимно се използват за изрязване на плотер. Цветовете се избират по картел. От фолиата се изрязват надписи и графични елементи. С наслагване на фолиа в различни цветове може да получат графични изображения в повече цветове. Яркостта на цветовете е по добра от напечатаното фолио. За постигане на ефект, когато е необходимо да изпъкнат по-тъмните надписи на фона на витрината, поставя светла подложка.

• Транслуцентно фолио: По принцип се прилага за изработка на висококачествени светещи табели и тониране на вътрешно осветени знаци от плексиглас, стъкла и банерни материали. При отпечатване на визия и поставянето на стъклото позволява преминаването на свтлина в помещението.

Възможни са комбинации за постигане на максимален ефект при брандиране на витрини и интериорни стени.