3 непростими модни грешки

1
152
Добави коментар
svetla58
svetla58

Жените правим какви ли не жертви в името на модата, но дали те винаги си струват?! Или ефектът е обратен на очаквания от нас?!

1.Носите неудобни високи токчета

Ако живеете под мотото, че стилът не винаги е равен на комфорт, то може би е редно да го преосмислите добре. Носенето на неудобни високи обувки може да ви накара да изглеждате нелепо. Не защото обувките не са красиви, а защото всички ще забележат, че едвам се крепите на тях. Когато се отнася до високи обувки, комфортът е много важен. Ако носите супер секси високи токчета с коктейлна рокля, но не можете да ходите, в крайна сметка цялата ви визия се проваля. За да избегнете срама и неудобството изберете по-ниски токове, на които можете да ходите и не ви причиняват дискомфорт.

2.Купувате по-малки размери

Спррете да купувате дрехи, които са с размер по-малки с надеждата, че това ще ви мотивира да отслабнете. Истината е, че няма. Да, дрехите по тялото могат да изглеждат изключително секси, но само когато са в правилния размер. 

3. Твърде много аксесоари

Колие с кристали, висящи обеци, колан с катарама, няколко гривни с дрънкулки по тях, чанта с вериги…Наистина ли всичко това е нужно да бъде носено наведнъж?! Изберете един или два аксесоара, които си подхождат. Придържайте се към семпла визия, със сигурност така ще изглеждате много по-стилно.