Дневен хороскоп за 04 ноември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

2
148
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

19 лунен ден, Луна в Близнаци

Луната в Близнаци ще провокира интересни разговори, можем да споделяме, да общуваме с повече хора, за да открием съмишленици, хора, които ни подкрепят могат да ни бъдат полезни…

Общуването днес ще се превръща в повод да получим ценна информация, а също- ще ни действа разтоварващо, ще ни помага да откриваме варианти, следствие на обмен на идеи, предложения..

Същевременно днес не бива да се доверяваме на всичко чуто, не рядко- чутото или случващото се няма да е точно такова, каквото изглежда.

Можем да попаднем в мрежите на чужди манипулации или собствените си фантазии…

Денят не протича по предварителен график, не е изключено да отпадат уговорки, да кроим едни планове, а да се случва друго.

Всъщност- през цялата седмица ескалират подобни сюжети, но сега това ще бъде доста очевидно.

Вероятно ще е най-добре да прекараме деня в приятна компания и без особено напрежение, можем да получим ценно знание, ако искаме, ако питаме, ако заложим на аналитичността.

Въпреки всичко и в повечето случаи денят е приятен, ненатоварващ твърде или рационалната и съобразителна Луна в Близнаци- няма да се задълбочава твърде, бързо ще намира отговори, решения, варианти…Утре и през идните около два дни това ще се промени рязко, така че е хубаво днес да оползотворим деня по подходящ начин…

ЛУНЕН КАЛЕНДАР ЗА НОЕМВРИ 2020Г., ВИЖТЕ КОИ СА ЩАСТЛИВИТЕ ВИ ДНИ…

Овен, Лъв, Стрелец– продължават да ви занимават приоритети, които се отнасят до партньорски отношения, важни за вас връзки-лични или делови. Ако отношенията ви са хармонични, днес можете да ги превъртите и в доста романтични. Ако е налице напрежение обаче, то може да ескалира, включително като идентифицирате тайни, там, където ги има. При всички случаи няма да ви липсва внимание, някой хора ще ви въодушевят, вероятно ще има такива, които и ще ви озадачат или направо разочароват, но при всички случаи ще имате шанс да погледнете взаимоотношенията си и от един друг ъгъл, стига да искате- ще получите подобно знание по различни начини…

Телец, Дева, Козирог– информационният поток е много усилен и показва на кого и в каква степен можете да разчитате. Повечето от вас ще искат да си изяснят спорни казуси или такива, които са останали неразрешени в миналото. В този процес вие можете да узнавате тайни, но и да откривате алтернативни пътища към вашите желания. Денят не протича по предварителен график, но можете да отхвърлите дела, за които не ви е оставало време или просто- да обърнете повече внимание на себе си и ако условията го позволяват- да си дадете почивка, да не се претоварвате. Вид предложения, известия- перманентно ще променят намеренията ви, така че ще е най-добре да реагирате на момента.

Водолей, Везни, Близнаци– занимават ви въпроси, които са свързани с професионалната ви реализация, доходи, печалби, сигурност- чисто материална, но не само, може да е свързана и с репутацията ви. Случващото се е показателно, то може да сбъдне ваша мечта, особено, ако действате по-гъвкаво и креативно, разчитате на дар словото си, интелект и т.н. Не е изключено обаче- да се разделите и с вид илюзии, ако сте имали грешни представи за горе-изброените сфери от живота, то те ще се проявят. Нека в такъв случай интуицията и изобретателността ви- да ви покажат варианти, също- не пренебрегвайте слабите звена, отстранете ги, за да не точат ресурсите ви. Повишени разходи са доста вероятни, пазете се от манипулации, които могат да предизвикат щети.

Риби, Рак, Скорпион– денят не протича по предварителен график, не е изключено да ви се налага подчертано да балансирате между лични и текущи, служебни приоритети, да сте по-разсеяни или с поглед в по-далечни перспективи на развитие, по различни поводи може да бъдете концентрирани не в настоящето, а по-скоро в бъдещето. Възникват интересни идеи, предложения или варианти, може и съмнения, които да ви накарат да смените курса си на развитие. Денят е трансформиращ, може да изисква да направите някакъв избор  според получена информация и това ще повлияе на вашите доходи, онова, което имате в един по-широк смисъл.