Коледни подаръци за деца.

32
579
Добави коментар
zapoznaise

Коледа е един от най-очакваните празници за деца от всички възрасти. Първо, този период е свързан със забавления и невероятни пейзажи пред прозореца, и второ, празникът носи със себе си празници и много подаръци. Всичко това е прекрасно, но най-очаквани от децата са подаръците,

който ще ги очакват под елхата. Голямата еуфория и нетърпение често се превръщат в дилема за родители, баби и роднини. Най-задаваните въпроси са какво да подаря на  детето за Коледа?

Имаме няколко варианта на изненади за Коледа, които могат да бъдат дадени на деца и внуци. В следващите няколко реда ще Ви предложим идеи за подарък за Коледа и Нова година, като ще Ви дадем съвети и за по бюджетни предложения.

Уокър/ буталка:

За най-малките членове на семейството. Удобен и безопасен метод  да помогнете на малкия да проходи стабилно и да се забавлява с множество допълнителни функции. Изберете модел, който  е по изчистен и има детайли, които привличат вниманието на детето. Моделите с допълнителни, премахващи се части са добър избор, тъй като могат да бъдат използвани и след прохождане на детето.

Игра палатка.

 Всеки човек, независимо от възрастта, се нуждае от собствена зона на комфорт, място, където да бъде сам и истински да се отпусне. Децата не правят изключение. Дори и най-активните и общителни деца искат да имат мини-къща за игра с приятели или себе си. Палатката за игра ще се превърне в точно такава къща.  Създадете им уют и комфорт в Коледната вечер.

Мотор/кракомобил

Най-очакваните от момченцата, но не по малко интересни и за момиченцата са т. наречените мини мотори и кракомобили.  В голямо разнообразие на пазара и различен ценови диапазон. Потърсете играчки с лиценз за гарантирано качество  и безопастност.

Кукла

Класически вариант за най-обичаната играчка от момичета. Днес освен класическата барби децата жадуват и кукли  на най-обичаните анимации Маша, Cry baby и др. Доверете на преценката на детето, то само ще ви подскаже, коя е любимата му кукла.

Статив/магнитна дъска

За млад художник можете да изберете класически статив, като го допълвате с бои и хладна палитра за смесване на цветове. Магнитните дъски са особено интересни за децата и имат образователни цели.

Шапка/шал и ръкавици

 Ще намерите тонове креативни шапки и ръкавици на най-различни  цени. Тук съветваме да обърнете внимание на качеството, предпочете естествените материи, за да защитите нежната детска кожа. Памук и вълна са най-подходящи.

Детска кухня

За малките деца, най-интересно е това, което прави мама. Тук верен помощник се оказва детската кухня. Тя ще удовлетвори нуждите на детето да имитира по-големите и ще му помогне да научи основни дейности от ежедневието, като хигиена и хранене.

За малките деца на Коледа  е важно да се съобразите с възрастта им и техните потребности. Разбира се, характерът също играе съществена роля, но именно възрастта позволява грубо да се разбере какво може да заинтересува човека в определен период от живота му.

Нека започнем с идеи за презентации за най-малките (на 2-3 години): повтаряща се играчка (кучета и хамстери са особено популярни сред децата, а също така да разгледаме по-отблизо котенца и динозаври); мозайка (когато избирате мозайка, обърнете внимание на възрастовите ограничения, те трябва да бъдат посочени на предната страна на кутията); оцветяване с новогодишни рисунки (може да бъде допълнено с пакет цветни моливи или флумастери); детска таблетка (ще ви позволи да подготвите бебето си за детска градина). Изненади за деца на 4-5 години: разгледайте отблизо продукти във формата на еднорози, зайчета и тигър. комплект за приготвяне на шоколадово яйце (любителите на Kinder определено ще го оценят); шейни (препоръчваме да дадете на детето шейна с удобен гръб и подлакътници); къща за кукли (колкото по-голяма е къщата, толкова повече радост!). Ще бъде подходящо за дете на 6-7 години да представи: настолна игра („Крокодил“, „Мишка“, „Дженга“ „ Не се сърди човече”);

Источник – Детски дрешки Дребосъчковците

 

Идеи за декорация и тематични подаръци:

Пъзели (на новогодишна тема); ярки чаши (чашите с декор от полимерна глина изглеждат най-впечатляващи); комплект за рисуване (почти всички малки деца обичат да рисуват, така че ако имате нужда от подарък за деца в начална училищна възраст, тогава тази опция е за вас) конструктори (обърнете внимание на магнитни конструктори); тематични тетрадки и химикалки.

 

На децата също могат да се дадат: голяма кутия със сладкиши и меденки (съветваме ви да направите лакомства със собствените си ръце, така че определено ще сте сигурни, че те не съдържат вредни компоненти);

Пари:

Възможно ли е да давате пари на деца на Коледа Въпреки факта, че парите никога не са излишни, не се препоръчва да ги представяте като коледна изненада. Настоящето, което сте избрали, трябва да бъде запомнено, да предизвиква усмивка и радост, а парите са твърде скучни и безинтересни. Ако все още сте решени да дадете парите, тогава го направете творчески. Можете да ги сгънете в епруветка, да ги завържете с панделка и да ги поставите в надуваем балон, пълен с хелий. Прикрепете лента и картичка с думите „Сбъднете малката си мечта!“  

.