Дневен хороскоп за 06 ноември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
125
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

21 лунен ден, Луна в Рак

Луната в Рак ще продължи да усилва нашите емоционални преживявания като през лупа. Всичко случващо се ще се приема по-лично, инстинктите за самосъхранение в един по-широк смисъл ще продължат да се изострят.

С напредването на деня- ние ще реагираме на случващото се все по-крайно и със съответните последици.

Късно следобед и вечерта мнозина ще проведат разговори, които ще изясняват чувства, взаимоотношения, ако има натрупано неразбирателство или вид несъгласие, то ще ескалира до степен, която може да преобрази ситуацията. Посоката много зависи от това- до колко и под влияние на силните страсти, които закипяват в душата ни- сме склонни да не губим целите си или пък сме готови да поемем отговорност за всички последици, които предизвикаме.

В оптимален вариант- интуицията ни, ярките емоционални преживявания ще се превръщат в генератор на енергия, благодарение на които ще можем да превъртаме всички предизвикателства в полза.

Ако не ни е достигала сила или смелост- сега те могат да се отключат под това въздействие…и нека да бъдат канализирани в правилна посока.

Традиционно при Луна в Рак- най-силно влияем на близки взаимоотношения в дома и семейството, но не само. Сега ще включим и други връзки, които влияят на социалния ни статус или сигурност…Същевременно- набелязваме силните и слабите звена във връзките си и можем да проследим причинно-следствени връзки, а това винаги е полезно…

Овен, Лъв, Стрелец–  в душата ви кипят силни страсти, които могат да бъдат провокирани по различни поводи, но обединяващо правило е, че събитията днес могат да имат преобразуващо въздействие върху социалния ви статус, материално състояние или сигурност- в един по-широк смисъл. Дребни действия имат широко отражение и е хубаво тази мощна енергия да е насочена в по-мащабна цел, която ще ви подейства обогатяващо. Все пак повишени разходи са доста вероятни, нека да бъдат и целесъобразни…В друг случай- набелязвате кой ви нанася щети и го отстранявате по един по-решителен начин. Подходящо време да подобрите атмосферата в дома и семейството, особено, ако забележите напрежение, това може да се случи с прояви на повече разбиране към емоциите и преживяванията на отсрещната страна, това ще бъде оценено високо.

Телец, Дева, Козирог– информационният поток е много усилен, водите емоционални разговори, провеждате подобни срещи, които могат да имат преобразуващо значение за важни за вас връзки, партньорски отношения. В оптимален вариант- ще изяснявате чувства, които ще скрепят взаимоотношенията. Скъсани договори и контакти обаче, няма да бъдат възстановени и ще бъдат следствие на дълго трупано напрежение и т.н. Може да имате усещането, че човек от обкръжението ви предизвиква и на практика да е точно така. Вашият твърд и практичен подход обаче, често ви помага да излизате победители дори и в по-сложни ситуации, голяма е вероятността сега пак да се случи така…

Водолей, Везни, Близнаци– денят е натоварен с множество ангажименти, но и резултатен. Дребни действия могат да имат широко, а за някой превратно отражение върху професионалната реализация и доходи. Бъдете максимално инициативни в тази посока, но също, разграничавайте се от хора, обстоятелства, които могат да ви нанесат щети. Ще имате достатъчно подсказки в тази посока и финансовата ви сигурност, но не само- кариерно развитие и т.н., зависят пряко от подкрепата, до която можете да се доберете, от обкръжението ви. Явно и на първо време трябва да изберете кого допускате до себе си, също- да оздравите важни за вас връзки. Повишени разходи са доста вероятни, но могат да бъдат и полезни или неизбежни инвестиции.

Риби, Рак, Скорпион– инициативността ви е доста висока и често може да се оказвате в център от внимание. Демонстрирайте най-доброто от себе си и ще можете да постигнете почти всичко, към което се стремите или поне то няма да остане незабелязано. Имате забележителна интуиция, не са изключени предчувствия и нека те да се превърнат верен ориентир в какво направление да вложите тази мощна енергия. Не криете чувствата и преживяванията си, напротив- демонстрирате ги и това по един естествен начин се отразява върху важни за вас връзки, партньорски отношения. Вие определяте емоционалния фон, възползвайте се! Внимавайте само прекалено емоционални реакции да не предизвикат обратен от очаквания резултат…