Пенис уголемител Slide Loaded Penis Extender

3
269
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Въпреки че удължителите на пениса са сравнително ново изобретение, научният принцип за клетъчния растеж е познат от хиляди години. Човешкото тяло е проектирано да се адаптира към околната среда и клетките естествено ще се дублират, ако усетите нуждата. Лекото, постепенно разтягане осигурява достатъчно стимули за клетките в пениса да дублират отново и отново, докато се постигне удобна равновесна дължина. Техники за дублиране на екстремни клетки могат да се видят сред „женските жирафи“ от племето Падуан в Бирма, които използват редици пръстени, за да удължат шията си. На много по-просто, по-безопасно ниво, разширителят на пениса работи по подобен начин.Удължителите са по-добри от другите варианти за разширяване на пениса? Удължителите за пениса осигуряват комбинация от безопасност и ефективност, която никой друг метод не може да съответства. Хирургията на пениса е ефективна, но е много опасна (и скъпа!). Тежестите могат да причинят трайно увреждане на тъканите, а резултатите от помпите почти винаги са временни. Таблетките за уголемяване на пениса са безопасни – но, за съжаление, никакво хапче не може да увеличи размера ви, въпреки че те могат да се приемат като допълнение към редовното ви удължаване. Освен това удължителите на пениса са подложени на широки медицински изследвания и са клинично доказани като безопасни и ефективни. Това не винаги може да се каже за други възможности за разширяване.

 

Какви печалби трябва да очаквам? За да увеличите обиколката и дължината си, трябва да носите удължителя за 4-8 часа на ден. Типичната печалба с дължина може да бъде 1-1,5 инча през първите три месеца. Ако продължите да упражнявате стречинг упражнения в продължение на още три месеца, можете да очаквате да спечелите още 0,5-1 инча. Общият период на упражняване обикновено е общо три или шест месеца в зависимост от това колко бързо постигате целта си за размер. След това вече няма да трябва да носите удължителя, за да запазите новия си размер – да, печалбите могат да бъдат постоянни. Защо да изберете новия LeLuv® SLIDER Penis Extender? Повечето Penis Extenders на пазара са пролет-зареден стил. Преди да включите Extender, трябва предварително да конфигурирате напрежението, като използвате лентите с фиксирана дължина, което прави конфигурирането и настройването много по-неудобно. С новия LeLuv® SLIDER ще можете да регулирате регулируемите опъващи гайки нагоре и надолу, докато ги носите, което прави лесни и много удобни настройки.

 

Как да използвате NEW LeLuv® SLIDER

 

1) Просто поставете пениса си през основния пръстен и оставете пениса си върху главата на люлката, след което използвайте или силиконовия прът или лентата, за да държите пениса си върху главата на люлката. Черната силиконова възглавница за тръбата може да се скъси, за да се побере, ако е твърде дълга.

 

2) Щом пенисът е на мястото си, здраво го закрепете върху люлката, след което просто завъртете регулируемите опъващи гайки, за да увеличите или намалите напрежението. Целта е винаги да има напрежение в пениса.

 

3) Ако имате нужда от повече барове, можете просто да ги добавите, докато носите новия удължител LeLuv® SLIDER, което не можете да направите с пружинния удължител. НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ повече от четири часа на ден за първия месец, а в началото това трябва да бъде разделено на четири по-кратки сесии от около 1 час всеки. Когато сте свикнали с това, можете да го носите до 6 часа на ден, но не забравяйте да вземете 1 до 2 часа почивки между сесии от около 1 до максимум 2 часа всяка.

 

Разгледайте онлайн секс магазина ни или посетете физическия ни магазин Sex Shop Erotic Center No.1 във Студентски Град до Фантастико, зад Виваком-а. Ако не можете да изберете, можете да се консултирате с нас и по телефон. Amazonka.bg – ТОП Онлайн Секс Шоп на България