Дневен хороскоп за 08 ноември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
116
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

23 лунен ден, Луна в Лъв

Луната в Лъв ще ни подтиква демонстрираме най- доброто от себе си и денят ще бъде доста цветен, интересен и в повечето случай-приятен.

Ще забелязваме по-ярки прояви на сърдечност, благородство, но в някой случаи не са изключени и такива като прекалено честолюбие, гордост, граничещи с егоизъм /кой каквото има да покаже/..

Ще разкриваме своите чувства или ще говорим за тях по-шумно, с доза артистичност, драматизъм.

Но емоциите са запомнящи, докосващи сърцето  и повод да се повдигне адреналинът ни, тонусът ни, съответно- ние ще бъдем по-дейни.

Ще преследваме с голям ентусиазъм целите си или нещо, което ще сбъдне желание, ще ни порадва, разтовари или развесели.

Подходящ ден да се разтоварим в приятна компания, да прекараме незабравими мигове с любими хора..

Повечето ще подходят точно така и почти инстинктивно, неудържимо на настроението си.

Хубаво време да се изчистят евентуални различия и разногласия с близки, партньори и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец– денят е доста позитивен, инициативността ви е висока и често може да се оказвате в център от внимание. Може да чуете приятни думи, предложения, да си изяснявате чувства и т.н. Няма да ви липсва компания. Денят е подходящ да оздравите сърдечни връзки, да се отдадете на хоби или развлечения. Ако не всичко протича точно така, тогава вероятно са натрупани по-сериозни различия между вас и околните, конфликт на интереси или други скрити причини, които сега ще ескалират и нека това да е повод да ги отстраните. Припомням, че днес по-лесно влияете на събития и хора, демонстрирайте най-доброто от себе си, чувства и т.н. и това няма да остане без последици, незабелязано и неоценено…

Телец, Дева, Козирог– днес можете да прекарате деня неспецифично, но все така приятно. Денят е подходящ да хармонизирате най-близката си среда в дома и семейството, да се справите с дела, за които преди не ви е достигал ресурс или време. Възможно е спонтанно да разкриете изход там, където до скоро всичко ви е изглеждало по-различно. Вероятно и не без причина настроенията ви ще бъдат по-позитивни, пред вас се разкриват варианти, особено, ако ги търсите.

Водолей, Везни, Близнаци– днес няма да ви липсва внимание и подкрепа. Получавате интересни, приятни предложения, които докосват сърцето ви. Възможно е да си изяснявате чувства или пък други въпроси свързани с нещо ценно за вас, дори и чисто материални приоритети и денят е доста подходящ да осъществите желанията си, да намерите най-верния път към тях и благодарение на нечия подкрепа. Въпреки всичко ежедневието ви е доста напрегнато, възможно е да ви се налага да отхвърляте дела, които не са твърде по вкуса ви или това са теми от миналото останали без решение. Сега- можете да им повлияете чрез сътрудничество, преговори, помощ, ако желаете такава…Подходящо време да скрепите партньорските си отношения или лек флирт да прерасне в нещо повече, ако сте сами.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с доста ангажименти, но и високо ефективен, позволяващ ви да се представите в най-добра светлина и да спечелите от това. Някой от вас могат да обсъждат теми, да чуят предложения, които да имат позитивно отражение върху доходите или онова, което имат-общо. Периодът е отличен да направите стъпки, които ще се отразят на благосъстоянието ви,  поне можете интуитивно да усетите възможностите или това да е внезапен шанс…Въпреки всичко не е изключено да ескалира и напрежение, то ще е продуцирано от известно раздвояване между това, което трябва да вършите и онова, което вие искате…Е, нека това да е повод да разпределяте приоритетите си така сега и в бъдеще, че да не ви се налага да пренебрегвате нито себе си, нито задълженията  си. Помислете.