Multifunctional spinning swing Секс Люлка – Мултифункционална

3
424
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Този продукт е един от лидерите хит продукти на европейския пазар. Страхотно приспособление с което ще спестите сили, ще удвоите удоволствието, ще можете да опитвате всякакви интересни позиции и възможни комбинации. Без да се натоварвате излишно! Усетете нови удоволствие, въведете нещо ново във сексуалняи си живот с тази люлка още тази вечер!

 

Люлката е достатъчбо здрава и да издържи и двама ви в разгорещен стадий, можете да се люшкате и опитвате нови комбинирани пози без усилия. Конструкцията, изпозлвания материал, качеството и здравината им ще ви дадът сигурност за спокоен секс, без притеснения от контузии. Страхотен продукт мечта, освен всичко можете да го позлвате и за релакс, след секса. Можете лесно да го преконфигурирате според нуждите ви, лесен за регулиране, лесно сменяте позициите. В комплекта ще получите и инструкции за ползване и наръчник със предложения за секс пози с люлката. Можете да я натоварите люлката до около 150 кг.

 

Инсталацията на продукта е лесна, остава само да се насладите на новите добавки в сексуалния си живот.

 

Продукта включва:

1 * Болт за тежки стоманени отвори

1 * Верига за тежкотоварни връзки

1 * Торсионна пружина

1 * Метална опорна лента

2 * Големи подплатени опори за дупе и гръб

2 * Малки подплатени стремена за крака

2 * EZ-Open Свързващи куки

1 * Инструкция за завъртане на клип * Сатенена маска за очи от безплатен подарък + Случайно белезници, както е показано на снимката

Цвят: черен ;

Максимално допустимо тегло: около 100 до 150 кг.;

Люлката Spinning Fantasy Swing е върти на: 360 dградуса;

Материал: Метал + лента; Тегло на артикула: 4kg / 141.oz.

 

Можете да изпълнявате повече удоволствия, най-стимулиращи сексуални позиции, които някога сте си представяли – и да извлече ползите, когато ги използва! Лесно се настройва на всяка височина или ъгъл, спестявайки ви от изкривяване на тялото ви в неудобни позиции, които пречат на възбудата помежду си. 360 градуса, което ви позволява да се въртите свободно, докато се люлеете с увеличен обхват на движение. И двамата ще бъдат изумени как наистина е да се намери оптималният ъгъл за постигане на дълбоко проникване с минимално усилие.

 

Разгледайте онлайн секс магазина ни или посетете физическия ни магазин Sex Shop Erotic Center No.1 във Студентски Град до Фантастико, зад Виваком-а. Ако не можете да изберете, можете да се консултирате с нас и по телефон. Amazonka.bg – ТОП Онлайн Секс Шоп на България