Стилни и предизвикателни у дома и навън

1
149
Добави коментар
hlape
hlape

Снимка: nastol com ua

Повечето хора смятат, че дизайнерските дамски дрехи не са предназначени да се носят всеки ден. Бързаме да разсеем този стереотип – през следващия сезон стилистите ще гласуват за удобство и съветват да се даде предимство на обикновените, но стилни облекла. Помислете за няколко стилни зимни варианта за домашни дрехи:

Спорт. Тенденцията за спорт и здраве мигрира в сферата на дизайнерските тоалети. Разхлабените суичъри, цветните суичъри и панталони с райета ще ви превърнат в центъра на вниманието, когато отидете до съседния магазин, например. Основното нещо е правилно да комбинирате тоновете, в противен случай изображението ще бъде твърде ярко. Дизайнерско дамско облекло

Блестяща мода. Ако отивате на опера, изложба или друго културно събитие, препоръчваме да закупите модна рокля с блестящи кристали. Изберете лека кройка и плътен цвят, за да избегнете затрупването на външния си вид с ненужен декор.

Яке със строго очертани линии. Най-лесният начин да придадете на външния си вид строгост е да вземете яке със строго очертани линии. Спрете се на ярки неща със снимки и оригинални шарки. За разлика от това, носете тясна пола или прави панталони в сиви, черни или кафяви нюанси.

Дънки и тениска с голям размер. Ретро визията продължава да е в тенденция, но разширените дънки, които бяха модерни през предходния сезон, бяха заменени от широки модели. В тази форма феновете на рока ходеха на представления през деветдесетте години и сега тази мода се завръща.

За да сте модерни, да присъздадете домашен комфорт и удобство, като това не повлияе на външния Ви вид, Ви съветваме да потърсите онлайн магазини, предлагащи подходящо облекло.

Търсенето можете да започнете от този магазин и да продължите в социалната мрежа Pinterest, от където да черпите идеи. Когато харесате конкретни кройки, можете да се обърнете и към шивач, който да Ви подсигури необходимото облекло, за да се откроите и да сте уникални. Ако нямате време да чакате, можете да преминете към онлайн пазаруване, или да посетите близкия мол.