Над 100 HD канала предлага сателитния доставчик neosat

1
113
Добави коментар
WonderlandAgency
WonderlandAgency

Телеком Услуги
Над 100 HD канала предлага сателитния доставчик neosat

Владимир Владков 09 Ноември

Повече от 100 канала с HD качество предлага най-скъпият пакет на новия доставчик на сателитни ТВ услуги neosat. Услугите се доставят в пакет с включен сателитен приемник, а дори най-евтиният пакет – Класик Хит, включва над 40 HD канала.

Компанията, създадена от Максим Заяков, собственик и управител на BulgariaSat, предложи на своите абонати пакет Класик Хит на стойност 10,99 лв./месец с включени над 100 телевизионни канала (40 от които са HD) при редовна цена от 14,99 лв. neosat използва изцяло българско оборудване, ресурси и ноу-хау. Услугата е базирана на сателита България Сат-1, изведен в орбита от SpaceX.

Вторият пакет „Класик Нео Хит“ е с месечна такса 14,99 лв. вместо от 18,59 лв./месец и включва каналите от Класик с възможност за избор на допълнителни тематични добавки. Към този вариант също се предоставя 1 брой приемник за 6-те месеца, които обхваща промоцията без допълнително заплащане.

За най-запалените телевизионни любители пакетът Премиум Хит е цена от 20,99 лв./месец вместо стандартната 25,99 лв. Това предложение включва колекция от над 200 тв канала (над 100 с HD качество) с различно информационно и тематично съдържание и 1 приемник за целия период на промоцията, без допълнително заплащане.

Промоционалната кампания е насочена към настоящи и бъдещи потребители, които имат имат пълната свобода сами да избират за какъв срок да заплащат услугата, като минималният период е един месец.

„Щастливи сме, че можем да предложим услуга с такова високо качество на българския пазар на достъпна цена. За нас е изключително важно всеки потребител да има свободата да избира кога и какви телевизионни пакети да включи към услугата и да е спокоен, че няма скрити условия“, сподели Максим Заяков, изпълнителен директор на neosat.