UVC LED стерилизатор UVC стерилизираща торба 99,9% от бактерии за 3 минути ги премахва !

3
248
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

UVC стерилизаторът е признат като професионална технология

UVC е широко използван за дезинфекция и стерилизиране на решения в болниците, UVC LED светлината премахва почти всички микроби и бактерии, като унищожава ДНК и РНК физически.

Визуализация на процеса на стерилизация

Процесът на стерилизация на UVC LED може да се види под микроскоп Стерилизационен ефект за мирис.

UVC LED светлината може да намали миризмите, като разгради молекулната структура на миризмата, като млечна миризма на бутилка за хранене, остатъци от лекарство, кисел мирис на напитки и др.

Направи си експеримент

Нарежете портокал наполовина, съхранявайте при температура 25 ℃ ~ 30 ℃. Излагаме едната половина на UVC светлина, а другата половина оставяме настрана. Промененото ще се наблюдава след 2 – 10 дни (не е предназначено за запазване на свежестта)

59S UVC LED стерилизатори v.s. Други UV стерилизатори като цяло

1. Същият принцип на стерилизация

И двете убиват бактериите чрез излагане на UVC светлина. 59S UVC LED е проектиран да излъчва UV светлина с дължина на вълната от 260 до 280 nm, което е с поне 50% по-висока ефективност от нормалната UV тръба, освен това спестява повече време.

2. Не уврежда бутилката от 59S UVC стерилизатори

Всеки 59S UVC стерилизатор е вграден таймер за 3-минутен процес на стерилизация, така че не се излага непрекъснато под ултравиолетова светлина. Данните от лабораторията показват, че материалът няма да остарява до 500 часа непрекъснато излагане. Така че периодичната стерилизация е наред. Частта на скобата на всяко топче с UVC лампа се обработва с медно покритие (медно покритие с 99,99% чисто злато).

 

Разгледайте онлайн секс магазина ни или посетете физическия ни магазин Sex Shop Erotic Center No.1 във Студентски Град до Фантастико, зад Виваком-а. Ако не можете да изберете, можете да се консултирате с нас и по телефон. Amazonka.bg – ТОП Онлайн Секс Шоп на България