Почистване на апартаменти от стари мебели в София

1
126
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

10
ное.
2020

Почистване на апартаменти от стари мебели в София

Предстои ви цялостен ремонт на дома или просто планирате освежаване с нови мебели и цветове? Може би семейството се увеличава и ви трябва повече пространство и дори нов дом? Каквото и да сте намислили, със сигурност преди това трябва да се отървете от старите мебели и вещи. А това не е никак лека задача. Дори идеята за ремонт да ни се струва вълнуваща, когато се сетим за всички онези стари гардероби, секции, непотребни вещи, които трябва да изнесем, свят ни се завива.

За щастие, ако не разполагате с достатъчно свободно време и допълнителен чифт ръце, които да помогнат при пренасянето, може да се доверите на нас. Ние от Хамали Стоянов освен че можем да ви помогнем с почистването на апартамента от стари мебели, предлагаме и услуга частично извозване на мебели. Какво значи това? Че ще ви помогне да се отървете от стари вещи, дори те да са малко на брой.

Как може да си помогнете първоначално?

За да бъде почистването на апартамента от стари мебели добре планирано, важно е предварително да си помогнем. За да улесните нашата работа и с цел взаимно да си спестим време при заявяване на услугата опишете до каква степен е обзаведен апартаментът, който искате да почистим от ненужните стари мебели. Уточнете и следните неща:

има ли дребни вещи и дрехи като съдържание към самите мебели и дори извън тях;има ли вградени гардероби – те са по-трудни за премахване и трябва да се предвиди повече време;към апартамента има ли балкони, които ще бъдат почиствани; ако да – колко на брой и с какво съдържание.

Ако планирате да продавате апартамента, които искате да изпразним, помислете предварително за тавана или мазето към него. Разбира се, че ще ви помогнем и в тези помещения, но при уговорка за услугата е важно да дадете максимално подробна информация, за да планираме всичко от самото начало без да губим излишно време.

Естествено, че предлагаме безплатен оглед, но държим да дадем ориентировъчна цена преди огледа, за да синхронизираме очакванията ви по отношение на цената.

Полезни съвети от нас за лесно планиране

Дългогодишният ни опит ни научи на това, че предварителната подготовка спестява много време и усилия. Затова ви съветваме да се разходите из стаите и внимателно да прецените какво ще се изнася. Направете си груб списък с вещите за всяка стая. Така, когато ни се обадите за заявка за услугата, ще е много лесно да планираме процеса.

Имайте предвид, че при цялостно почистване на апартаменти от стари мебели е много трудно, дори невъзможно да съставите точен списък на вещите, особено ако има дребни неща и багаж за изнасяне. В случая грубият списък  дава основна представа за състоянието на апартамента, за вещите и мебелите, за да добием представа за обема на работата. Така най-лесно ще ви изготвим приблизителна цена за огледа.

Друг лесен начин да определим цената спрямо вещите е като изпратите снимки или видео клипове по вайбър до нас. Това ще ни помогне да изготвим примерна оферта максимално бързо.

За почистване на апартаменти от стари мебели в София не се колебайте да ни потърсите на телефони 0893 484 770 и 0885 714 966 (работим всеки ден от 8 до 20 ч.). Предварително подгответе всичко нужно като информация, за да си спестите време и да получите максимално точна оферта. Не отлагайте ремонта, а се доверете на професионална помощ, с която всичко ще мине бързо и лесно.

Очакваме ви!