Приложения на 3D рекламните табели

1
111
Добави коментар
georg4610
georg4610

Последното десетилетие промени с бързи темпове рекламните табели. Рекламите ни преминаха на цифрови и осветени табели. Разнообразието на 3D светлинни табели е доста голямо, което прави по-труден избора. Етонякои екстериорни и интериорни видове табели, принадлежащи към категорията на триизмерната реклама.

3D табели: Триизмерни или 3D табели се използват за добавяне на дълбочина към рекламните табели. Първоначално са били вид външни реклами, ноднес вече намират приложение във всички видове табели. Можете да персонализирате формата, размера, шрифта и дори оцветяването на 3D знака. Триизмерните табели са известни с многото си типове. Ето най-използваните от тях:

Неосветени табели:

Теса перфектен избор ако търсите класически, непреходен изглед за вашия външен знак. Тези табели предлагат 3D вид с помощта на индивидуално изрязани букви и лога. Това, което ги отличава от другите 3D табели, е разнообразието от материали, използвани за направата им.

Вградени LED табели:

 Вградените LED табели са микс от 3D и LED табели. Тази смес ги прави най-добрият избор за привличащи погледа табели. Можете да ги използвате, както за вътре, така и за навън. Те се предлагат вразлични стилове като неонов ефект, метално лице, дървесен ефект. Вградените LED табели са известни също като вътрешни светодиоднитабели, акрилни осветени букви, вътрешно осветени вградени букви, електронни табели, LED дисплеи. Можете даизползвате вградени LED табели на открито с куха конструкция и осветление за LED ефект, за да привлечете вниманието на пешеходците. За интериорни можете да използвате вградени LED табели, за да покажете вашите персонализирани съобщения.

Буквис размер:

Буквите с размер са оригинален тип 3D табели. Те са направени от различни материали, за да придават 3D изглед, с възможност за персонализиране. Могат да са осветени или неосветени. Могат да са от акрил, алуминий, бронз, пяна или PVC.

Обемни букви:

Обемните букви са водещи, когато става въпрос за показване на името на фирмата ви навън. Тези табели използват LED светлини, за да представят името на вашата марка. Предназначените за използване на вън са от алуминий. Изборът еогромен, просто променяте шрифта. Има обемни букви с предно, с предно /задно осветление, или с ореол и се монтират върху стена или кутия. 3D табелите са чудесен избор за вашата бизнес реклама.

Вълнуващо и неочаквано – по този начин реагират хората, когато забележат уникалното led осветление на фасадата на сградата. Ако и вие желаете да постигнете подобен ефект, знаете как да се свържете с нас, нали?!