Спечелете смартфон One Plus 8T, смарт часовници и безжични слушалки Honor

1
245
Добави коментар
pgp

Продукти, участващи в Промоцията

1. алкохолна напитка – водка „Absolut“,“Absolut”кутия с 2 чаши,“Absolut Grapefruit”, “Absolut Citron”, “Absolut Kurant”, “Absolut Raspberri”, “Absolut Vanilia”и“Absolut Elyx”1L(един литър)

2. алкохолна напитка – водка „Absolut“,“Absolut”кутия с 2 чаши,“Absolut Grapefruit”, “Absolut Citron”, “Absolut Kurant”, “Absolut Raspberri”, “Absolut Vanilia”и“Absolut Elyx”0,7 L(седемстотин милилитра)

В Промоцията може да участва всяко пълнолетно физическо лице към датата на стартиране на Промоцията, с местожителство в България и отговарящо на останалите условия, посочени в настоящите правила.

В Промоцията нямат право да участват служители на Организатора и Агенцията, както и членове на техните семейства (по права и съребрена линия).

Всяко лице, желаещо да участва в Промоцията, трябва да закупи най-малко 1 (един) брой алкохолна напитка по избор в съответствие с т. 4, в рамките на периода на Промоцията.

След покупката, участникът следва да заяви участие в Промоцията на www.abslt.bg, където следва да регистрира:

    номера на касовата си бележка;     своите лични данни: име и фамилия, град, телефонен номер за връзка, e-mail адрес;     да потвърди,че епрочел правилата наПромоцията иесъгласен стях;     да потвърди, че е съгласен предоставените от него лични данни да се обработват за целите на участие в Промоцията;     да натисне бутон „Изпрати”.