Хороскоп за седмицата 16.11- 22.11.20г.

1
205
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

След Новолунието на 15 ноември ние имаме възможност да поставим ново начало, което ще се отрази на приоритети, които се отнасят до ключови за нас въпроси за финансовото ни състояние, кариерно развитие, стабилност и просперитет. Не можем да очакваме подаръци, а да разчитаме на волево насочване на тенденции, които вече са създадени в миналото. Сега можем да доразвием възможности, които са ескалирали преди, да финализираме резултати до средата на декември….Новото начало, което традиционно се свързва с новия лунен месец трябва да се сведе до обновен импулс, намиране на допълнителни ресурси, вид стратегии, понякога промени в подхода, за да осъществим цели, които са се проявили  като сменен тренд на развитие, изисквания, поне от юни 2020г.

Всеки сам ще избере своя подход, но колкото по-голяма адаптивност се проявява и то в посока- сътрудничество, получаване на по-широка подкрепа от страна на личности, които влияят на благосъстоянието ни, толкова повече ще нарастват шансовете да се справяме с предизвикателства, да постигаме устойчиви успехи, да оберем плодовете на положени усилия от изминалото полугодие.

Ако амбициите ни не са чак толкова големи, тогава ще усетим вътрешна мотивация, сила, така че да се справяме с текущи задачи…

Припомням, че един от водещите символи на Скорпион е „трансформацията“, а аспектацията на звездите е такава, че тя може да се окаже в наша полза, всеки сам ще надникне дълбоко в себе си,  за да заложи на скрити свои качества, които се активират през това време, могат да се разгърнат и т.н.

До 21 ноември Слънцето ще транзитира през Скорпион и това е оптимално подходящ период да извършим положителни преобразувания на различни нива от живота си,  степента им ще зависят от личните желания, страстта, с която ги преследваме. В известен смисъл  периодът  на Скорпион е парадоксален и диктува, че в кризисни моменти, в които сме притиснати и ескалира усещането, че „няма начин“, точно тогава установяваме, че „няма начин да няма начин“ и намираме начин…

Може да ни се струва, че трябва да правим компромиси, да платим някаква цена или за да придобием едно, се налага да жертваме друго или да се откажем от него и на практика ще е точно така и това ще се отнася подчертано при връзки, които влияят на социалния ни статус, бъдещо развитие, чувство за щастие-общо.

Важни да нас взаимоотношения /романтични, лични или делови/ ще продължат да се тестват за здравина, очевидно ще оцелеят само надеждните, перспективните, останалите ще се разпаднат и вероятно окончателно…

Информационният поток ще продължи да ни носи изненади, те пак така ще засягат финансите ни, в повечето случаи…Нека това да е повод да идентифицираме слаби звена и да ги отстраним, също-да допуснем нещо различно, ново, за да получим по-добър резултат от миналия.

В по-глобален план можем да очакваме някакви целесъобразни решения от страна на влиятелни, власт-имащи персони или управленски структури.

Оздравителни преобразувания могат да се очакват в силови структури, банки, други финансови институции.

Могат да ескалират варианти, новини, които се тълкуват като „светлина в тунела“ за сложни казуси, които ни вълнуват от доста време, те ще продължат да се развиват до средата на декември и после ще се озовем в нова обстановка…

На 21 вечерта Венера ще премине в Скорпион, ще повлияе нашите чувства, начините, с които привличаме онова, което отчитаме за ценно- от хора до чисто материални блага. Под това въздействие ние ще приличаме на айсберг, само една малка част ще е видна от това, което действително изпитваме, нашите истински намерения също няма да са видни в пълна степен, може да използваме и не твърде явни методи, за да придобием набелязаното, също- ще сме склонни да проследяваме причинно-следствени връзки, за да откриваме първопричините на случващото се и ако нещо не ни харесва, трудно ще правим компромиси.

На 22 Слънцето ще премине в Стрелец. Слънцето е водещ енергиен източник и този преход ще се отрази осезаемо на фона ни на съществуване. Стрелец се слави със смелостта и оптимизма си, но тази тема ще обсъдим по-подробно следващата седмица.

Успешна и щастлива седмица на всички!

Хороскоп за седмицата 16.11- 22.11.20г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 16.11- 22.11.20г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 16.11- 22.11.20г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 16.11- 22.11.20г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 16.11- 22.11.20г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 16.11- 22.11.20г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 16.11- 22.11.20г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 16.11- 22.11.20г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 16.11- 22.11.20г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 16.11- 22.11.20г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 16.11- 22.11.20г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 16.11- 22.11.20г. Зодия Риби