Дневен хороскоп за 17 ноември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
89
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

3 лунен ден, Луна в Стрелец/Козирог

До 18:30 бг време Луната е в Стрелец и както вчера, така и днес действа позитивно на тонуса и настроението ни.

Действаме в избраното направление с голямо въодушевление, а за да постигнем целите и желанията си ще сме по-склонни от обикновено да преговаряме, да търсим съпричастност, да влизаме в съдружие и т.н.

Денят е благоприятен да разширим хоризонтите си на развитие чрез висока социална активност, като привличаме хора на наша страна, които могат да допринесат за благосъстоянието ни, привлечем вид опека, включително от личности ,които са стоящи далеч от нас-буквално и в по-широк смисъл.

Традиционно и докато Луната е в Стрелец ние можем да раздвижим границите на възможното пред себе си, да надскочи досегашни постижения по горе-описания начин, също- като се само-рекламираме, демонстрираме знания, умения, целим се в успехи, които са по-дългосрочни и надграждащи настоящи успехи.

Вечерта Луната ще премине в Козирог, настроението ни постепенно ще се промени, по различни поводи ще преосмислим нашите действия, кои от идеите ни могат да се материализират и кои са плод по-скоро на фантазия, последните ще се спукат като балон, ако не веднага, то утре. Ако мечтите ни кореспондират с реалността, тогава през следващите около два дни- мнозина ще материализират желанията си, ще постигнат вид стабилизация, морално удовлетворение или ще се изкачат по йерархичната стълбичка.

Успехите ни в последно време се влияят пряко от вид подкрепа, също от способността ни да владеем емоциите си и като се осланяме повече на практични оценки, прояви на упоритост и т.н.

Овен, Лъв, Стрелец- през първата част от деня вие все още можете да чувствате силната подкрепа на обстоятелства или определени хора, които ви подкрепят, търсят, разбирате, че можете да разчитате на тях. Днес пак така с по-голяма лекота печелите внимание, подкрепа, одобрение. Получавате известия и предложения, които ще повдигнат духа и настроението ви. Ако търсите подкрепа, можете да го сторите днес.

Телец, Дева, Козирог– днес се справяте отлично с текущи ангажименти и не само, може и да са такива, които са се натрупали в миналото и са останали неразрешени. Хубав ден да спечелите нещо и като разчитате на вид подкрепа от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви. Възможно е да има човек или обстоятелство ,което да ви мотивира, амбицира, за да не изгубите контрол над събитията. Усилията ви ще дават все по-добри резултати и тази тенденция ще се усилва в течение на деня. Всъщност, през цялата седмица в различна степен ще имате шанс да постигате желанията си и вид стабилизация, следствие точно на подкрепа и одобрение, до които ще се добирате.

Водолей, Везни, Близнаци– получавате интересни известия, предложения, които могат да докоснат сърцето ви. Днес няма да ви липсва внимание и подкрепа и денят е подходящ за разяснителни разговори, преговори, да скрепите важни за вас връзки или пък да създадете нови. Информационният поток е много усилен и все ще се намери някой, който да порадва сърцето ви. Вечерта постепенно настроението ви ще се промени, отново ще се концентрирате върху въпроси, които в последно време нагнетяват смут в душата ви. Вслушвайте се в интуицията си, за да се справите или пък- правете каквото трябва и ще се случи каквото трябва или най-доброто за вас, това правило ще важи в различна степен и през идните около два дни.

Риби, Рак, Скорпион– почти през целия ден ще получавате различни подсказки, които ще ви показват до какъв таван от възможности можете да се доберете в кариерното си развитие и то следствие на вид подкрепа и одобрение, което ще получите от страна на хора, които влияят на благосъстоянието ви. Хубав ден за печалби, особено, ако работите на хонорар, иначе- може да получите морално удовлетворение или да проявите инициативност, която ще има положително въздействие върху имиджа ви и позиции, които заемате. Денят е доста натоварен, но и резултатен… Вечерта и през идните около два дни ще анализирате важни за вас отношения, които пак така влияят на онова, което имате-общо и е препоръчително да се концентрирате върху тяхното оздравяване..