dōTERRA eтерични масла | MaKaSa

1
145
Добави коментар
StashimirPetrov
StashimirPetrov

БАЛАНСИРАН НАЧИН НА ЖИВОТ С ЕТЕРИЧНИТЕ МАСЛА dōTERRA

 

Когато начинът на живот е приоритет, здравето се постига и поддържа по естествен път. Ежедневните ви навици променят всичко. Представете си живот, в който намирането на решения е лесно. Със справочник и кутия етерични масла dōTERRA CPTG™ в ръцете си, вие сте готови да се справите с 80 процента от вашите здравни приоритети. За случаите, когато се нуждаете от подкрепата на специалист, работете с лекуващ лекар, който ви подкрепя в намирането на най-добрите научни и природни решения. 

Природата преминава през цикли на освобождаване и обновяване. Тялото ни също има своите сезони на възстановяване. Етеричните масла dōTERRA CPTG™ подпомагат естествените процеси на възстановяване на тялото за насърчаване на благосъстоянието.

Щасливи сме, че на нашия рожден ден 1 ноември, био магазин МаКаСа, вече е част от голямото семейство dōTERRA! Като Wellness Advocate на dōTERRA, можем да Ви предложим цялата гама от продуктовия каталог, който можете да разгледате тук.

 

 

 

Етеричните масла обозначени в сайта със символ „бърза доставка“, са с наличност във физическия ни магазин в гр. Бургас, бул. „Алеко Богориди“ 22. В този случай, няма да чакате 7 работни дни за доставка, какъвто е стандартния период при регистрация в сайта на dōTERRA. Моля, имайте предвид изключително ограниченото количество на продуктите, както и тяхното бързо изчерпване от физическия ни магазин, за това очаквайте нашето обаждане в рамките на деня, за да Ви потвърдим наличността от даденият продукт или комлект. Ние ще се постараем да не ви подведем, с това, което виждате в сайта! Защото знаем, че онлайн пазаруването трябва да е приятно, лесно, бързо и най-вече да имате доверие нанашите wellness консултанти. 

 

  Как да използваме маслата на doTERRA?

 

АРОМАТЕРАПИЯ

Използвайте в арома дифузер, у дома или в офиса, ако имате нужда да:

Облекчите дихателните си пътища. Подобрите настроението и концентрацията си. Освежите и ароматирате въздуха. Когато имате нужда от успокоение, или просто се чувствате напрегнати. За по-спокоен и дълбок сън.

 

ЛОКАЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ

Етеричните масла на doTERRA са подходящи за:

Домашна козметика за лице, тяло и коса. Разредете в базово масло или според конкретната рецепта. Като обогатяваща съставка на шампоани, балсами, кремове и тоници за лице, лосиони за тяло. Прилагайте на стъпалата или на засегнатите области за облекчение на конкретни неразположения.

 

ВЪТРЕШНО ПРИЛОЖЕНИЕ

Етеричните масла на  doTERRA са висок клас масла, подходящи и за вътрешно приложение.

Използвайте 1 капка под езика или във 200 мл вода, чай, или като съставка в любимите ви рецепти.

Важно! Препоръчваме задължително да се консултирате с вашия личен лекар или сертифициран ароматерапевт, преди да започнете прием на етеричните масла перорално! Информацията, за всички продукти doTERRA, е само с образователна цел и не е предназначена да служи за база профилактика или лечение!

 

СЪЗДАЙТЕ ЛИЧЕН АКАУНТ, ПОТОПЕТЕ СЕ ВЪВ ВЪЛШЕБНИЯ СВЯТ НА dōTERRA! 

 

Тук ще намерите информация за всички предимства на личния акаунт в dōTERRA.  Акаунтът дава 25% отстъпка от всички етерични масла и продукти. 

Винаги можете да направите стандартна поръчка на преференциални цени с 25% отстъпка от цената на дребно, но за да извлечете най-добрата полза, създайте LRP поръчка (Програмата за лоялност), така че да спестите дори повече и да имате възможност да получите безплатен продукт.