Пилинг за тяло

1
147
Добави коментар
StashimirPetrov
StashimirPetrov

Тялото се нуждае от грижи също, както и лицето. Кожата постоянно се регенерира и за да сме сигурни, че мъртвите клетки са отстранени, е нужно веднъж или до три пъти седмично, редовно да я ексфолираме.

В зависимост от личните предпочитания и типа кожа, можете да изберете ексфолиращ продукт с различна основна съставка, като това може да бъде сол, захар или смлени плодови черупки. В скрабовете, които предлагаме в „МаКаСа“ ще откриете продукти със соли от различни части на света, като Мъртво море, с индийска вулканична черна сол, сол от Индийския океан и много други, които освен това са обогатени и с растителни масла, за допълнително интензивно овлажняване на кожата ви още при процеса на ексфолиране.

А захарните ексфолианти в асортимента ни, ще ви пренесат в един сладък свят на блаженство и удоволствие. Нанасят се на влажна кожа с нежни масажиращи движения за по-лек ефект или на суха кожа преди душ за по-интензивен ефект.

Тя е изключително ефикасна при проблеми с белите дробове, сърдечно-съдовата и нервната системи. При таласотерапията се смята, че микроелементите магнезий, калий, калций, натрий и йодид, открити в морската вода, се абсорбират през кожата.

Съдържащите се минерали, витамини, соли и други полезни вещества в морската вода и водораслите подобряват кръвообръщението, обмяната на веществата, подсилват имунната система и поддържат хормоналния баланс.

Таласотерапията помага при екземи, псориазис и други кожни възпаления, прави кожата гладка, намалява и изчиства целулита и има подмладяващ и детоксикиращ ефект.

Препоръчваме ви продуктите на Volga Cosmetici от серията лечебни соли Il Marre Addosso