Коледа в Тетевен – Хотел Олимп

1
133
Добави коментар
vipsofia
vipsofia

Хотел “Олимп” е четиризвезден целогодишен спортен и семеен комплекс, който се намира в планинския град Тетевен, на 120 км от гр. София и на 60 км от гр. Троян. 

Открийте вълшебството на коледните празници сред неповторимата зимна прикaзка на Тетевенския Балкан. Потопете се в уютната атмосфера на хотел „Олимп“ и се насладете на традиционната българска кухня.

ДВУДНЕВЕН  ПАКЕТ: ВИП цена: 164.00 лв.
ВИП ваучерът е за ЕДИН човек, при двойно настаняване и включва:

Хотелът разполага с 23 двойни стаи, 36 двойни стаи делукс, 7 апартамента, 2 студиа и 2 мезонета. Обзаведени модерно и стилно, някои от тях са с невероятна гледка към гората и притежават всички необходими удобства за една пълноценна почивка. Всяка стая разполага с LCD телевизор, кабелна телевизия, достъп до интернет, телефон, мини-бар и климатик.
През летните месеци на разположение е голям открит басейн с детска секция към него.
За Вашият пълен релакс работи релакс център, в който ще откриете джакузи и финландска сауна.
Хотел Олимп разполага с ресторант и виенска сладкарница.
За любителите на спорта на разположение е голяма спортна база: футболен стадион с лекоатлетическа писта; многофункционална спортна зала с трибуни, тенис корт,  зала за борба, спортна площадка, фитнес център.
За Вашето фирмено обучение или семинархотел Олимп ще Ви предложи стилна и функционално обзаведена конферентна зала с капацитет 50 души. Оборудвана е с най-съвременна аудио и визуална техника и безплатен Wi-Fi. По предварителна заявка може да бъде подготвен примерен план за настаняване, подредба на залата, да се осигури декориране, озвучаване, както и да се ползва мултимедиен проектор, лаптоп, флипчарт.
Всички гости на хотела ползват паркинг и интернет.
Видове помещения:

23 двойни стаи
36 двойни стаи делукс
7 апартамента
2 студиа
2 мезонета

Басейни:

Открит сезонен басейн
Детски басейн

Релакс:

Джакузи
Финландска сауна

Заведения:

Ресторант
Виенска сладкарница

Спорт:

Футболен стадион
Лекоатлетическа писта
Многофункционална спортна зала
Тенис корт
Зала за борба
Спортна площадка
Фитнес

Удобства:

Конферетна зала
Паркинг
Wi-fi