Табели – рекламни и информационни

1
130
Добави коментар
otslabvane.net
otslabvane.net

Търсите кой да изработи вашата табела?

Нека ви помогнем

Има няколко вида табели

Информационни по предназначение

Съдържат: пояснения, упътване, предупреждения, забрани или задължителна информация.

Рекламни по предназначение

В динамичната сфера на маркетинга винаги се търсят ефективни начини за рекламиране на бизнеса с цел достигане на потенциални клиенти. Табелата се поставя около, на разстояние, пред или на помещение, за да знаем кой е обитателя, естеството на неговия бизнес или определено послание.

Интериорни в зависимост от монтажа

Придават завършен вид на бранд ви отвътре и помагат на вашите клиенти да се ориентират във вашия обект.

Екстериорни (външни) в зависимост от монтажа

Прeдставя информация или бизнеса ви отвън и ви прави разпознаваеми за минувачите. Спрецифичното за тези табели е че са изложени на неблагоприятни метериологични условия, който променят външния вид с течение на времето. При грешен подбор на материали стареенето се ускорява.

Несветещи в зависимост от осветяването

Вклюват всички изброени по-горе видове табели. Те на най-масово изполвани в разнообразен дизайн, форма и материали.

Светещи в зависимост от осветяването Придават един завършен вид на вашата марка и добавят престиж. Предвид многообразието на изработка на тези табели, лога и надпси сме обърнали специално внимание на тях.

При изработването на табели се изработват разнообразни материали: черни и цветни метали (алуминий); композитни материали (еталбонд); плексиглас; винил; фолио; дърво; коматекс и други. За постигане на визуален ефект материалите се комбинират. Използват се техники като врязване, гравиране, огъване, залетване, заваряване;