Изискана сватбена рокля Lorenza by Vasylkov…

1
142
Добави коментар
AtelierIvoire
AtelierIvoire

Ателие Ивоар прави булките щастливи от началото на 2013-та година.

Доверявайки се на опита си избираме само най-красивите булчински рокли дело на талантливи и доказали се дизайнери по целия свят. Избирайки от техните колекции ние представяме на своите булки само най-добрите модели.

Към момента сме официални представители на три от най-известните марки в света на булчинските рокли – Crystal Design, Elena Vasylkova и Ida Torez.

Затова сме изключително щастливи да приветстваме в семейството си и невероятните булчински рокли на световноизвестната марка Vasylkov. Колекция Como 2020 е със спираща дъха модели, към които е трудно човек да остане безпристрастен. През следващия сватбен сезон булките ще бъдат още по пищни и запомнящи се от всякога. 3D дантели, нежен брокат, ръчно нашити перли и мъниста с деликатен блясък – това са само част от акцентите, сред които нашите булки ще могат да избират. Кройките отново са класически, но с модерен прочит. Падналите рамена, тънките презрамки и illusion деколтетата отново ще бъдат на мода и през сватбен сезон 2020. Разбира се сме подбрали модели и за по-смелите от вас, които харесват V-образни деколтета и голи гърбове. И естествено, американски матов сатен – един от любимите ни материали, който винаги се стараем да поддържаме в редиците си. Не само защото е предпочитан от кралските семейства, но и защото придава изключително много изисканост и елегантност на всяка визия.

И през новия сватбен сезон 2020 няма да изневерим на стила си и ще представим пред своите булки смели и модерни булчински рокли, с които да бъдат различни и зашеметяващи. Както всяка година така и тази сме заложили на интересн

Нашата цел е посещението Ви при нас да бъде приятно, изпълнено с емоции и запомнящо се!