Хороскоп за седмицата 23.11-29.11.20г.

1
126
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

През тази седмица Слънцето вече транзитира през зодиакалния знак Стрелец, от този сектор то ще ни фокусира върху приоритети, които са с по-далечна перспектива като развитие и отражение. Ако в близко бъдеще не виждаме евентуален изход и решения за определени казуси от нашия живот, то под това въздействие ние ще вперим поглед напред, ще разглеждаме една по-мащабна картина и до 20 декември мнозина ще открият варианти, възможности, ще се разделят с товар или ще прелистят нова страница.

Слънцето в Стрелец ще ни фокусира върху правни въпроси- буквално и в по-широк смисъл, също- ще ескалират въпроси отнасящи се до морал по различни поводи. Истината или вид справедливост ще ни застигат и тази тенденция постепенно ще се усилва.

В по-глобален аспект- можем да очакваме през идния около месец важни  законодателни или международни събития, отражението им обаче, не е еднозначно и окончателно, а по-скоро ще отключат нови процеси на развитие, предстоят бурни времена на недоволство, когато обществени организации и сдружения ще имат все по-широко и превратно значение.

Но ако се върнем към настоящето, трябва да имаме предвид, че почти през цялата седмица /с изключение на сряда и известна степен-четвъртък/- Слънцето не получава нито един мажорен аспект, значи- нашата воля и желания няма да бъдат подкрепени от външни обстоятелства и ще увиснат на собствен ресурс, на този етап ще са по-скоро намерения, които  се осъществяват трудно и изискват време. В друг случай- това е показател, че голяма част от случващото се движи повече по инерция и по външни причини, въпреки че Луната е нарастваща, а на нас ни се налага да се съобразяваме със странични фактори и влияния.

В такъв период оптимистичните и философски възгледи на Стрелец ще са много полезни, хубаво е действително да вперим поглед по-напред и нагоре и там ще открием отговори, нови перспективи на развитие, шансове…част от тях ще възникнат спонтанно, други-ние ще ги създадем.

Това, което ни помага на този етап е също- обединение на усилия, преговори с влиятелни или власт-имащи, управленски структури, финансови институции- подкрепящи преобразувания можем да очакваме и от тази страна.

На този фон- предстоят изненади и промени в парични потоци, част от тях ще контролираме, други-не, ако не всичко е по вкуса ни, значи трябва да проявим по-висока адаптивност или да прелистим нова страница..

Чувствата ни също са доста неустойчиви, придаваме им нова стойност, хубавото е, че тя ще е по-реалистична. Под това въздействие ние сме подтиквани да обновим или заздравим връзките си или пък да ги прекратим, ако не кореспондират с бъдещия ни просперитет…

Но отношенията ни продължават да се тестват за здравина и се отразяват на онова, което имаме в по-широк смисъл…

Хороскоп за седмицата 23.11-29.11.20г. Зодия Овен

Хороскоп за седмицата 23.11-29.11.20г. Зодия Телец

Хороскоп за седмицата 23.11-29.11.20г. Зодия Близнаци

Хороскоп за седмицата 23.11-29.11.20г. Зодия Рак

Хороскоп за седмицата 23.11-29.11.20г. Зодия Лъв

Хороскоп за седмицата 23.11-29.11.20г. Зодия Дева

Хороскоп за седмицата 23.11-29.11.20г. Зодия Везни

Хороскоп за седмицата 23.11-29.11.20г. Зодия Скорпион

Хороскоп за седмицата 23.11-29.11.20г. Зодия Стрелец

Хороскоп за седмицата 23.11-29.11.20г. Зодия Козирог

Хороскоп за седмицата 23.11-29.11.20г. Зодия Водолей

Хороскоп за седмицата 23.11-29.11.20г. Зодия Риби