Дневен хороскоп за 23 ноември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
125
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

09 лунен ден, Луна в Риби

Луната в Риби ще аспектира днес Нептун, така че ще усили въображението и впечатлителността ни като през лупа. Всичко хубаво или лошо ще бъде в по-ярки краски, мнозина ще имат силни предчувствия и е препоръчително да се вслушват във вътрешния си глас…

Същевременно психиката ни е по-уязвима на внушения и само-внушения и трябва да внимаваме кого допускаме до себе си, в каква посока насочваме собствената си ментална енергия.

Все пак може да чуем думи, които ще оставят дълбок отпечатък в душата ни, можем да стигнем до вид прозрения и т.н.

Луната в Риби осветява и по-тъмни ъгълчета на нашия живот и ако искаме да видим, ще видим, ще надникнем, не е изключено да научим тайни, но и да идентифицираме скрити, допълнителни възможности.

Енергийно- денят не дава много сили, така че мнозина ще се чувстват изморени, понякога демотивирани или просто ще имат нужда от почивка или пък ще се разпиляваме в различни посоки и без особен фокус. Изключение могат да правят хора, чиито занимания са свързани с изкуство, нещо любимо, което обичат да правят.

По-емоционални и сензитивни натури също ще са повече в свои води и по-лесно ще постигат целите си като се осланят на вътрешния си глас и „надушват“ възможностите…За по-рационалните- денят ще изисква по-висока адаптивност…

Овен, Лъв, Стрелец– денят не протича по предварителен график, мнозина ги занимават лични дела, които са извън рутинните, традиционните. Препоръчително е да си дадете почивка, ако това е възможно или да не се претоварвате. Може да стигнете до вид прозрения, да идентифицирате тайни, от които да се възползвате и които ще ви помогнат да изберете вярна бъдеща посока на развитие. Ако се нуждаете от алтернативи на развитие, то те също спонтанно ще изплуват на повърхността. Става ясно- с какво можете да продължите напред, какво няма енергия и потенциал и трябва да остане зад гърба ви, съответно- да извършите своеобразна чистка в живота си. Хубав ден да хармонизирате най-близката си среда на съществуване в дома и семейството, но не само…

Телец, Дева, Козирог– водите интересни, полезни разговори, в тях можете да идентифицирате скрити процеси или възможности…Думите имат широко значение и евентуални разяснителни разговори, преговори трябва да бъдат насочвани внимателно. Вероятно вие ще можете да внушавате ваши идеи, но не е изключено и на вас да се опитат да ви наложат вид истини. Подходящо време за заздравяване на отношения, да привлечете внимание, опека, това е доста вероятно при връзки, които са перспективни или имате общи интереси. Може да получите известия, които ще докоснат сърцето ви, но и вие можете да имате подобно въздействие върху важни за вас хора. Информационният поток е много усилен и с широко отражение, възползвайте се.

Водолей, Везни, Близнаци– денят е наситен с ангажименти, които могат да преобразят професионалната ви реализация, бъдещи перспективи на развитие. Предоставя ви се възможност да подействате позитивно на доходите си, да спечелите нещо…в най-изгодна позиция са онези, които работят на хонорар или зависят от собствения си творчески или изобретателен подход за въздействие. Някой от вас ще открият скрити, допълнителни или неочаквани източници за печалба, особено, ако сте действали в тази посока, сега демонстрирате своя потенциал, ако се налага използвате нетрадиционни пътища към целите си и не афиширате всичките си намерения.

Риби, Рак, Скорпион– днес често ще се оказвате в център от внимание или събития. Влияете подчертано на околните, по-леко получавате подкрепа и одобрение, така че можете да направите пробив в избрано от вас направление. Успехите и крайният резултат в значима степен ще се определят от собствената ви инициативност, които могат да бъдат съпътствани и от доза късмет. Използвайте интуицията си, която ще е верен ориентир. Мнозина ще имат силни предчувствия, прозрения и т.н. Вечерта са възможни показателни сънища.