Дневен хороскоп за 24 ноември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
140
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

10 лунен ден, Луна в Риби/Овен

До 17:30 бг време Луната е в Риби, след това преминава в Овен.

Докато Луната е в Риби ние все още можем да разчитаме на повишената си интуиция, по различни поводи разбираме- кои от нашите мечти и фантазии могат да се реализират на практика.

Можем да разчитаме на голяма изобретателност, креативност в подхода и при почти всяка една ситуация…Действаме гъвкаво, съобразително, инстинктивно, не толкова рационално.

Ако има някакви варианти, обходни пътища и те са ни необходими към конкретни цели- днес е удобно да ги идентифицираме.

Все пак при Луна в Риби нашата впечатлителност и емоционалност са много високи. Мнозина ще имат предчувствия и е хубаво да се вслушват във вътрешния си глас.

Чувствителността може да заглуши рационални съждения, но същевременно можем да стигнем до истини, които не сме забелязвали до този момент чрез своята забележителна сензитивност или да узнаем тайни чрез съответни известия.

В по-глобален аспект- взаимодействието с влиятелни или власт имащи персони е добро, можем да очакваме полезни, стабилизиращи мерки или решения от страна на управляващи структури.

В късния следобед и след като Луната навлезе в Овен- атмосферата около нас постепенно ще започне да се променя, нашата инициативност, вяра в собствените сили ще започне да расте, както и желанието да действаме, да „вземем нещата в свои ръце“, така че да не зависим от външни фактори, утре- тази тенденция ще се усили и ще ни се отрази „събуждащо“, ентусиазиращо…

Овен, Лъв, Стрелец– почти през целия ден съзнанието ви ще бъде обсебено от мечта или пък проблем, с който трябва да се справите, защото се е натрупал във времето и е  останал без решение. Днес имате възможност да материализирате тази ваша мечта, ако тя е осъществима или поне- разбирате за това, намирате път, възможности и т.н.Денят ви дава възможност да спечелите нещо- морално удовлетворение, чисто финансово постъпление, бонус, шанс да подействате позитивно на доходите си, понякога по един неочакван начин, чрез вид подкрепа, одобрение, паралелни или нерегламентирани източници на доходи. Ако нещо трябва да остане зад гърба ви, то също ще бъде особено видно, може да ви обземе носталгия или пък да се разделите с илюзии. Вечерта- вярата в собствените ви сили и възможности постепенно ще расте и със съответните позитиви.

Телец, Дева, Козирог– повечето от вас са социално много активни, а това им гарантира по-широка подкрепа и одобрение, особено, ако се нуждаете от такава. Днес получавате интересни известия, които могат да ви подействат стабилизиращо- в един по-широк смисъл. Водите конструктивни разговори и преговори, които могат да очертаят по-далечни перспективи на развитие във вашите отношения или бъдещо развитие-общо. Вид подкрепа, на която могат да разчитат мнозина се превръща в укрепващо звено или пък е като мост към собствените ви успехи. Информационният поток е доста усилен, полезен- възползвайте се по оптимален начин…

Вечерта настроението ви се променя, ще изисква по-висока адаптивност към външни обстоятелства, хора, които ще ви стимулират, указват подчертано въздействие. В такъв момент не бива да губите практичните си цели от поглед.

Водолей, Везни, Близнаци– денят е натоварен с множество ангажименти, но и продуктивен, успешен. Днес можете да извършите положителни промени на работното си място, ако условията на труд го позволяват- да спечелите бонус, повишение, ако-не, тогава утвърждавате авторитета си, разбирате на какво можете да разчитате в кариернто си развитие и съответно- можете да се възползвате. Денят е благоприятен за печалби, да преговаряте за интересите си и да подействате позитивно на благосъстоянието си. Ако амбициите ви не са чак толкова големи, тогава пренареждате приоритетите си, слагате ред в хаоса, материализирате желанията си с по-голяма лекота. Вечерта получавате интересни, въодушевяващи известия, предложения, водите подобни разговори, срещи..

Риби, Рак, Скорпион– вашата инициативност днес ще е доста висока, а идеите ви и желанията ви често ще срещат подкрепа, одобрение от отсрещната страна. Днес мнозина ще могат да разчитат на влиятелна или власт-имаща личност, в друг случай- денят е подходящ да стабилизирате и оздравите връзките си и/или да очертаете по-позитивни и дългосрочни перспективи на развитие за важни за вас връзки. Хора и обстоятелства от миналото могат да напомнят за себе си, въпрос на избор е как ще реагирате. Подходящо време да утвърдите авторитета си в колектив, да сте социално по-активни, да укрепвате или създавате контакти, да демонстрирате качества…инициативността ви няма да остане незабелязана и неоценена по достойнство, напротив и бързо може да материализира желанията ви, тенденцията ще се усили през следващите около два дни.