Мода за по-пълни момичета

1
136
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

И как всъщност се различава модата на фините момичета с облеклото за по-пълничките?

Модните тенденции се менят всеки ден, всеки сезон и често на показ бива представяна колекция за по-пълни момичета.

Може би модата за по-пълните хора е единствената разлика: пълните жени наистина имат какво да покажат, а слаботелесните се възхищават от подпухнали красавици и подготвят абсолютно фантастични тоалети, като се започне от нощниците и завършва с невероятно красиви сватбени рокли. конкуренти.)

Но въпреки факта, че днешните мъже са склонни да избират по-слаб спътник в живота, обикновено се смята, че трябва да има някои ограничения при избора. Например, по-пълните момичета са много по-добри като характер, по-любвеобилни, а и по-лесно могат да се справят с натрупаното тегло. Нещо повече, слабите момичета, но с тънки устни, са злобни и това го знае всеки от Вас, та именно от такива момичета трябва да се пазите, ако сте мъж, търсещ ново гадже J.

Що се касае за модата при по-пълните момичета, важат добре познати правила, като едно от важните е да не носите бяло, прилепнало по тялото Ви облекло, тъй като то ще покаже формите Ви.

Ако обаче попитате самите мъже, тогава 99% казват, че любимата жена е невероятно секси в мини и макси, панталони и по бански. (Както ни доказват най-изявените кутюрьори, те нарушават всички канони на правилата за пълни и обличат дебеланки все по-спокойно и секси всеки сезон. Последните обаче печелят много, като престанат да обличат униформите си в качулки и пончо през цялата година.)

Като цяло модата за пълните престана да бъде нещо екзотично и труднодостъпно. Повечето големи универсални магазини вече не правят разлика между дрехи със стандартни размери и „дрехи с големи размери“. Най-тиражният размер не беше Малък, а Среден. И за момиче, което очевидно тежи повече от 55 кг. Това не пречи да е магнит за погледи и желания от страна на мъжете.

С други думи, момата трябва да е „зафатна“, което в някои краища на България означава, да има къде да се хване, да се пипне нещо, да има не само кокали, а и месце 😉

–––––––––––––-

Онлайн магазин за мода – pipilota.bg