Как да носим дамска риза

1
164
Добави коментар
maskk
maskk

Няма по-елегантна дреха от ризата. Тя е символ на офис и бизнес визията, също както и на аристократичния подход при съвременното обличане. Всяка дама трябва да има поне един брой дреха от този вид, която да облича за официални поводи или в ежедневието си – защо не. Тя се съчетава лесно и безпроблемно както с класически панталони, така и с дънки в градски стил. Някои модели са изключително шикозни и елегантни, докато други са по-скоро небрежни и невзискателни. 

Защо е важно да имаме риза в гардероба си

Начините да носим дамски ризи са многобройни. Добрата новина е, че дори и да предпочитаме спортно-елегантния стил на обличане, отново можем да ги включим към ежедневния си аутфит, като по този начин той ще придобие завоалирана строгост и изисканост. 

Доста дами определят ризите като изключително сексапилна дреха, която подхожда дори и на жени с по-пищни форми. Ако те бъдат правилно съчетани с останалите елементи от цялостното облекло, ефектът със сигурност ще е потресаващо добър, а удобството по време на нейното носене гарантирано. 

Как се носи дамска риза

Подходящите начини за носене на дамската дреха са следните:

С дънки и спортен панталон;
С елегантна пола/долнище;
С обувки на висок ток или на платформа;
С дамски джинси или кожени панталони.

Много е важно и какъв точно е моделът риза, който сме решили да си купим. Някои от тях впечатляват с дължината и нестандартния си дизайн, докато други привличат вниманието с интересните си щампи, които придават индивидуално звучене на набелязаната от нас дреха. 

Кои са най-предпочитаните модели

Модните тенденции не подминават и елегантните облекла, които включват и дамските ризи с къс и дълъг ръкав. Към днешна дата се наблюдават доста интересни предложения, които жените с неохота купуват, за да внесат още малко изисканост и шармантност в колекцията си от дрехи. Те са следните:

Изчистени модели в цвят пудра, бордо и маслено зелено;
Памучни предложения със свободна кройка и джобове;
Карирани;
С бродерии;
С флорален десен и др.

Всички тези дамски предложения са изключително модерни и предпочитани от страна на дамите. Открийте ги в онлайн магазин Creative на ниски цени.

Какво още ще открием в онлайн магазин Creative

На това място Ви очаква всичко необходимо, за да изглеждате безупречно в ежедневието си – блузи, туники, панталони, гащеризони, рокли, поли, комплекти, връхни дрехи и още много други видове облекла, които е добре да имате в гардероба си. Отнесете се сериозно към външния си вид и бъдете креативни в начина си на обличане. Creative ще Ви даде онова, от което се нуждаете.