Дневен хороскоп за 26 ноември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
130
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

12 лунен ден, Луна в Овен

Луната в Овен и Слънцето в Стрелец ще действат позитивно на инициативността ни, борбеността ни, пробивността ни.

Мнозина ще забележат, че се усилват вътрешните сили и енергия, състезателен хъс, вяра в собствените възможности, също- склонност да се рискува, да се проявява по-голяма воля, която е способна да отстрани множество предизвикателства по пътя ни.

Подаръци и толерантност не можем да очакваме, а по-скоро това е подходящ ден да демонстрираме на какво ние сме способни и до къде можем да стигнем като се осланяме на лични качества и т.н.

В повечето случаи денят ще е позитивен, зареждащ с отлични възстановителни сили.

В не толкова подкрепящ аспект- склонни сме да се противопоставяме на норми и правила, вид законност, в късния следобед и вечерта не е изключено да ескалира противопоставяне с по-възрастни, авторитетни или влиятелни личности. Взаимодействието между различните поколения няма да е съвсем гладко.

Същевременно, ако нещо ни тежи и искаме да се разделим с него- моментът ще е доста подходящ.

Вътрешен или явен бунт- ще повдига тонуса и адреналина ни, ако го канализираме в правилна посока ще стигнем доста далеч, иначе- расте раздразнителността, конфликтността…

Добре се развиват дела, които са по вкуса ни, допадат ни, дават ни възможност да се изявим. Иначе- лесно се бунтуваме, отказваме поемане на отговорност.

Овен, Лъв, Стрелец– днес мнозина ще почувстват прилив на адреналин, вид мотивация да се справят с всички предизвикателства по пътя си, така че да постигнат набелязаната цел. Повече смелост, упоритост, борбеност ще сте склонни да демонстрирате и със съответните последици. В оптимален случай- ще направите пробив в избрано от вас направление и ще превъртите всички предизвикателства в полза. В не толкова подкрепящ вариант- можете да влезете в конфликт с личност, която влияе на финансовото ви състояние и да предизвикате загуби, ако преминете определени граници на добрия тон. Не са изключени повишени разходи, които ще се оказват полезни инвестиции или поне ще допринесат за по-доброто ви настроение, тонус. Денят ви дава много възможности, над средното ниво, но те зависят от личната ви инициативност и все едно сте на състезание.

Телец, Дева, Козирог- денят изисква повишена адаптивност, балансиране между текущи и допълнителни задачи, лични интереси и тези на отсрещната страна. Възможно е отново да се активират неразрешени казуси от миналото, те може да засягат най-близката ви среда на съществуване в дома, семейството, но може и да е нещо друго, което засяга вашата сигурност, финансова, но не само. Същевременно звездите ви показват варианти. Мнозина ще имат чувството, че са на прага на житейски кръстопът и трябва да направят избор. Нека изборът да се определи от подкрепата, която получавате сега, можете да получите и в бъдеще.  Ако има скрити процеси или такива, които действат зад гърба ви, то те също ще бъдат по-видни от обикновено.

Водолей, Везни, Близнаци– информационният поток продължава да е доста усилен и да ви носи ценна информация. В този процес днес може да научите тайни, там, където ги има. Също- могат да се обсъждат теми от миналото, които още не са намерили своя изход и решение. Разговорите могат да бъдат доста конструктивни, осветляващи, ако се придържате към аргументи и добрия тон. Иначе- може да се въвлечете в конфликти, които ще изискват повече време, за да ги изчистите. При всички случаи- разясняват се отношения, разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Ако определени контакти са  перспективни, то те ще се оздравят, вие ще почувствате вид подкрепа. Иначе- може да се разделите с онези личности, които нямат място в живота ви, поне- ще преосмислите взаимодействието си с тях. Денят е доста осветяващ- отношения, договори и т.н.

Риби, Рак, Скорпион– денят е натоварен с множество ангажименти, част от тях ще бъдат непредвидени, допълнителни, но и полезни за бъдещото ви развитие. От вас се изисква да бъдете по-мобилизирани и да демонстрирате на какво сте способни. Денят е подходящ за печалби, особено, ако работите на хонорар, но не само. Ако условията на труд го позволяват- може да получите бонус, повишение. Денят е показателен за кариерното ви развитие, съответно- какво ви помага да се развивате, евентуално какво ви пречи. Ако има определени персони, които ви подкрепят- това трябва да се цени високо и обратно- ако набележите конкретни персони, които застават на пътя ви към успеха, това може да са партньори, по-възрастни, авторитетни фигури, тогава- трябва да вземете мерки и да демонстрирате повече воля, упоритост, качества, за да излезете своеобразни победители в един по-широк смисъл или поне- да се предпазите от загуби. Разбирате в по-ярки краски кой ви подкрепа и кой ви нанася щети. Пазете се от спонтанни и необмислени харчове, финансови рискове не се препоръчват.