Дневен хороскоп за 27 ноември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
130
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

Луната е в Телец и ще ни насочи към чисто материални приоритети, съжденията ни и настроението ни ще е по-практично, но не и спокойно.

Когато трябва да защитаваме интересите си днес, особено в следобедните часове и вечерта, ще реагираме твърде спонтанно и непредвидимо.

Ако трябва да се разграничаваме от хора или обстоятелства, които ни носят по-скоро щети, тогава ще проявяваме смелост, която може и да ни е липсвала до този момент.

Денят е показателен- какво трябва да обновим или променим в живота си, за да спечелим нещо важно за нас или поне да се предпазим от загуби в един по-широк смисъл…

Не е изключено известно нервно напрежение, спонтанност, но и прозорливост.

Денят е особено показателен какво помага или пречи на благоденствието ни.

Възможно е рязко да променим стойността на хора или обстоятелства.

Внезапни или не планирани разходи също са доста вероятни.

Денят не протича по предварителен график, ескалират изненади, които променят плановете ни, така че е хубаво да следваме хода на събитията по-внимателно, да имаме предвид и варианти…

Овен, Лъв, Стрелец– ежедневието е изпълнено с множество ангажименти, част от тях са непредвидими, изненадващи или допълнителни извън традиционното, така че е добре да планувате на момента, за да не пропускате шансове, но и да можете да отговорите на вид предизвикателства. Имате възможност да изпъкнете на работното си място, ако в този сектор предстоят промени, то те ще се проявят. Шанс да подействате позитивно на доходите си, но не са изключени и повишени разходи. Разбирате в по-ярки краски какво ви стабилизира или обратното в един по-широк смисъл. Също- какво трябва да се обнови в живота ви, което ще допринесе за благоденствието ви…

Телец, Дева, Козирог– във фокус отново са отношенията лични или делови. Днес обаче можете да им влияете подчертано, а тенденциите ще зависят основно от вашите собствени реакции, очаквания, желания и т.н. Можете да направлявате събитията в значима степен, това е сила, но  и отговорност. Мнозина ще направят внезапен пробив в избрано направление, ще се отърсят от ограничения, нещо, което им тежи и ги ограничава. Сами можете да се превърнете в проводник на вид обновление. Трябва да внимавате да не се преминават определени граници, за да не предизвикате различни от очакваните резултати, малки или по-сериозни „земетресения“…В повечето случаи крайният изход зависи от вас.

Близнаци, Водолей, Везни– акцентът е върху въпроси, които се отнасят до близката ви среда- дом, семейство, но не само. Възможни са изненади в този сектор от живота ви, в оптимален случай това ще са приятни поводи, които ще освежат обстановката, ще ви разнообразят  и ще ви дадат шанс да изчистите евентуални недоразумения. Разбирате в по-ярки краски какво трябва да се промени, за да хармонизирате важни за вас връзки или за да се справите с въпроси, които засягат семейството, недвижимо-имущество, базисни преобразувания. В този процес могат да възникнат гениални хрумвания, варианти. Все пак внимавайте на къде насочвате тенденциите, защото от „от клечка може да стане мечка“. Денят не протича по предварителен график, имайте го предвид и планувайте на момента. Подходящо време да се освободите от всичко, което ви дестабилизира или действа зад гърба ви.

Риби, Рак, Скорпион– информационният поток е много усилен, носи ви изненади, част от тях ще са повод за внезапни възможности, вид яснота, разнообразие, варианти, от които да се възползвате. Чутото ще ви покаже- какво трябва да обновите или промените в отношенията си. Заздравяват се връзки- лични или делови, разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Няма да ви липсва внимание и компания, напротив, срещите пак така могат да бъдат въодушевяващи, неспецифични, откриващи нови пътища пред вас…Ако все пак част от контактите ви се обтегнат,  ще набележите слаби звена, които не сте забелязвали до сега и нека това да е причина да ги отстраните. Внезапно могат да се прекратят връзки или договори, които нямат място в бъдещото ви развитие. Някой от вас ще пътуват, ще сменят средата си и ще прекарат запомнящо се…Все пак е полезно да сте по-внимателни на пътя.