Натурални сапуни

1
127
Добави коментар
StashimirPetrov
StashimirPetrov

Натуралните сапуни в „МаКаСа“ ще очароват сетивата ви! Сапуните съдържат само натурални съставки, които правят кожата изключително кадифено мека.

Един от най-добрите начини да намалим стреса в края на деня е като добавим повече аромати към ежедневния душ, които да подействат релаксиращо и презареждащо. За тези от вас, които предпочитат да ползват сапуни вместо душ гел сме се погрижили да намерят нужното разнообразие.

Натуралните сапуни се приготвят от чисти растителни масла – маслиново, кокосово, арганово, бадемово, масло от ший, които по естествен начин предпазват кожата от изсъхване, подхранват епидермиса с хранителни вещества, правят кожата по-мека и еластична. А богатството от невероятни аромати, ще задоволи и най-изискания вкус.

Естествените съставки и хармоничните комбинации от аромати глезят както тялото, така и сетивата. В същото време кожата е нежно почистена и защитена от изсушаване. Различните марки и формулировки внасят разнообразие в банята и отговарят на нуждите на различни типове кожа.

100% натурални съставки за едно вълшебно усещане!

 

Ние от био магазин МаКаСа сме щастливи да ви предложим пълната гама продукти от категория Натурални сапуни, освен в онлайн магазин makasa.org и във физическите ни магазини:

 

гр. Бургас, бул. Алеко Богориди 22

гр. Созопол, стария град, ул. Св. Св. Кирил и Методий 2-4