Боя за коса

1
162
Добави коментар
StashimirPetrov
StashimirPetrov

Търсите боя за коса на растителна основа и къна, която да Ви предложи по-безопасна и по-малко вредна алтернатива на традиционните бои, тогава сте попаднали на точното място.

 

Билковите бои за коса в „МаКаСа“ са алтернативен начин за боядисване на косата, който е напълно безвреден. В състава на предлаганите продукти няма амоняк, PPD, резорцинол, пероксид и каквито и да е други химикали и вредни съставки.

 

Боите са 100% растителни, био сертифицирани от COSMOS Organic, USDA, India Organic; притежават и редица други сертификати като Kosher, Halal, Cruelty free, Vegan, Non-GMO сертификати. Боята е подходяща за хора, алергични към масовите бои за коса. Освен растения с оцветяващи свойства, в състава са включени подхранващи растения като алое вера, лайка, евкалипт и др. Косата се съживява по естествен начин, изглежда здрава и сияеща.

 

Защо да изберем натурална боя за коса?

 

Натуралната боя за коса не съдържа амоняк. Амонякът е съставката, която конвенционалните формули за боядисване използват, за да проникнат в кутикулата на косъма и да го оцветят. Той има потенциал сериозно да увреди и отслаби косата, това в голяма стемен подтиква днешните жени да се насочат към органичната боя за коса, като по-добър, по-здравословен вариант.

Когато обмисляте дали органичната боя за коса е подходяща за вас, ще е добре да вземете предвид състоянието и цвета и. Тъй като органичната боя за коса е по щадяща от конвенционалните бои, тези със суха, увредена коса може да я намерят за подходяща опция. Това не само ще бъде по-здравословен избор, но и боята по-лесно се захваща за изтущената коса. По отношение на цвета, докато органичните бои за коса покриват добре русите коси, някои твърдят, че по-тъмните нюанси може да не получат същите резултати или да е необходимо да се нанесат неколкократно преди да се достигне желаният резултат.

 

Това да изберем най-здравословния вариант, не само за нашата коса, но и за тялото е важно, защото в крайна сметка, боята за коса влиза в пряк контакт с кожата ни, а днешно време всеки се стреми да запази здравето си.