Етерично масло от чаено дърво

1
196
Добави коментар
ZdraveiMoeZdrave
ZdraveiMoeZdrave

Етикети: Ухапвания от насекоми, Косопад, пърхот, брадавици, Масажи, Дерматит, Вируси, Гъбички, Паразити, Коса, Кожа, абсцес, Синуит, Мазна кожа, Нокти, Акне, афти, грижа за краката, Възпаления, Гъбични инфекции, Косопад, Сърбеж, Пърход, Масажи, Алергия към насекоми, Варицела, Грип и настинка, сърбеж, Чаевец

Оригинално австралийско масло от чаено дърво! 

Приложение и действие: 

Най-мощният естествен антисептик Бързо и силно антимикробно действие (бактерии, вируси, гъбички) Пълно абсорбиране и проникване във всички части на кожата Анестетично действие (против болка) Имуностимулиращо действие върху тъканите, както и при органичен детрит (мъртва органична материя, която се получава при умирането на организмите или в резултат на жизнената им дейност) или загнояване Подобрява регенерирането и реепителизацията на тъканите Сигурна защита вкъщи и на път (първа помощ) При измиване на косата в шампоана се добавя масло от чаено дърво срещу пърхот Инхалациите с масло от чаено дърво са много полезни при синузит (няколко капки под носа) Използва се за масаж и ароматерапия 

 

Препоръки за употреба:

За грижа за кожата, при проблемна кожа: За грижа и почистване на кожата няколко капки масло от чаено дърво чисто или смесено с крем за кожа или мляко за кожа се нанася сутрин и вечер.  За грижа за косата и кожата на главата се добавят няколко капки масло от чаено дърво в шампоана или водата за коса.  При ухапвания от насекоми и кожни раздразнения 1-2 капки масло от чаено дърво се нанася няколко пъти на ден директно на засегнатото място.  За дезодориране (обезмирисяване) на краката около 10-12 капки от чаено дърво добавете в банята за крака или неразредено разтрийте между пръстите.  За масажи: Добавете 1-2 капки масло от чаено дърво върху части от кожата и тялото. След спортни тренировки се чувствате освежени и подсилени. 

 

Състав: 100% натурално етерично масло от чаено дърво.

 

Характерно за съставките:

Масло от чаено дърво – Маслото от австралийско чаено дърво е произведено от надземната част на растението, което се отглежда в строго контролирани плантации според правилата на органичното отглеждане. Аборигените, местното население на Австралия, са познавали лечебните свойства и използвали маслото от чаено дърво още преди хиляди години, а в Европа то добива известност през 18 век, благодарение на мореплавателя Джеймс Кук.

Маслото от чаено дърво е 100% естествено, създадено от етерични масла и представлява най-мощното естествено антисептично средство, притежаващо антимикробно и меко анестетично действие. Съдържащите се в маслото компоненти предотвратяват размножаването на патогенните микроби, като освен това стимулират естествените отбранителни механизми на организма и регенеративните процеси в тъканите.

Маслото от чаено дърво е много ефикасно при третирането на редица кожни проблеми като нечиста кожа, акне, гъбички, бактерии и вируси. Използва се при инфекции на малки рани и порязвания, ухапвания на насекоми, изгаряния, при т. нар. “Атлетично стъпало” (състояние, което се характеризира с хронична повърхностна инфекция на краката, причинена от гъбички), при пърхот и лющене на кожата (вследствие прекомерното изсушаване и втвърдяване). През последните десетилетия ефикасността на маслото от чаено дърво се потвърждава и от редица научни изследвания на представители на конвенционалната медицина. 

 

Продуктът се предлага и като Крем от Чаено дърво!

Опаковка: 30 мл. 

Спецификация Милилитър 30 мл. Препоръки за употреба За грижа за кожата, при проблемна кожа: За грижа и почистване на кожата няколко капки масло от чаено дърво чисто или смесено с крем за кожа или мляко за кожа се нанася сутрин и вечер.  За грижа за косата и кожата на главата се добавят няколко капки масло от чаено дърво в шампоана или водата за коса.  При ухапвания от насекоми и кожни раздразнения 1-2 капки масло от чаено дърво се нанася няколко пъти на ден директно на засегнатото място.  За дезодориране (обезмирисяване) на краката около 10-12 капки от чаено дърво добавете в банята за крака или неразредено разтрийте между пръстите.  За масажи: Добавете 1-2 капки масло от чаено дърво върху части от кожата и тялото. След спортни тренировки се чувствате освежени и подсилени.  Състав 100% натурално етерично масло от чаено дърво.

Безплатна доствка над 70 лв до всеки ОФИС НА ЕКОНТ за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още…