8 дамски парфюма на изгодни цени

1
145
Добави коментар
svetla58
svetla58

Черната седмица в Notino приключва днес, ако все още не сте се възползвали от намаленията, то сега е последния момент. След бижутата, луксозните парфюми са един от най-подходящи подаръци за жени. Подбрахме 8 парфюма на страхотни цени, които ухаят незабравимо за да поглезите себе си или да изненадате своя близка.

Ухание на френски чар и обаяние.

Опитай аромата, проверен от хиляди жени – парфюмната вода Lancôme Trésor. Елегантна роза, омагьосваща момина сълза, деликатен люляк и блестяща комбинация от цвят на праскова и кайсия – това са някои от акордите, които дефинират мекия и нежен аромат.

Купи Lancome Tresor

Преоткрий женствеността си. 

Интензивната женска чувственост идва още в уводните нотки на аромата с българската роза, която заедно с жасмина изцяло поглъща вниманието ви с кадифените си нотки. След като цветният увод премине, на преден план се появяват акорди на мускус, олицетворяващи дискретен лукс и интимност. Сладкото кедрово дърво и ветиверът придават на аромата чувственост, оставяйки копринена следа.

Купи Narciso Poudrée

Опознай неизвестното

Парфюмната вода Givenchy L’Interdit Intense ще те отведе дълбоко в забранени места, където ще откриеш най-силните емоции. Импулсивният ѝ, суров и неустоим ароматен състав крие в себе си ухание на портокалов цвят, омайна тубероза, чувствена ванилия и щипка солен, печен сусам.

Купи Givenchy L’interdit Intense

За независими жени

Нищо не може да подчертае вашата свободна и завоевателска душа по-добре от дамската парфюмна вода Yves Saint Laurent Libre Intense. Този мамещ аромат крие силен интензитет, който ще стане гръмогласен израз на свободата, от който свободомислещата жена не се притеснява.

Купи Yves Saint Laurent Intense

Открий бунтарката скрита у теб

Комбинацията от сочни плодове и завладяващ египетски жасмин, която ще усетиш още в началото, е истински афродизиак. По-нататък на преден план излиза сладката, омайна тубероза с топлите нотки на тонка боб. Ароматът бавно отзвучава с нотките на дълбок опушено-сладък ветивер.

Купи Carolina Herrera Good Girl

С аромат на любов 

Дръзката парфюмна вода Giorgio Armani Emporio In Love With You улавя дълбочината на любовна история на съвременната млада жена. Пристрастяващата ароматна композиция е смес от черни череши, жасмин и ванилия.

Купи Emporio Armani In Love With You

Завладей околните с уханието си

Дамската парфюмна вода Valentino Born In Roma Donna ще ви покаже колко съблазнителен умее да бъде ароматът на Ориента. Веднага ще ви завладее със своята тайнственост и щипка загадъчност и няма да даде мира на хората около вас.

Купи Valentino Born in Roma

Очаровай с чувственост и женственост

Плодовите тонове на круша в увода са смесени с цвят на портокалово дърво и подправени с розов пипер. Интензивното сърце от кафе е обагрено от акордите на жасмин, а в базата на парфюмната вода доминира грееща ванилия.

Купи Yves Saint Laurent Black Opium