ЕЗОТЕРИКА И БИТИЕ

1
171
Добави коментар
krasimir.kurtevalef
krasimir.kurtevalef

Хороскопът 2021 обещава да има неща, които ще зависят от натрупаната ни карма. Затова ще се наложи да бъдем по-съзнати.

Овен

2021 година е годината на вашите мечти. Цялата ви упорита работа през последната година ще започне да дава резултати още в началото. Вашият ентусиазъм вероятно ще отвори врати към нови хоризонти в някои области. Творческите личности вероятно ще получат награди и признателност за работата си. Януари, февруари, август и септември може да се окажат изключително продуктивни в кариерен и финансов план. Към края на годината една добре извършена сделка вероятно ще подобри финансовия ви статус.

Периодът от март до май е подходящ за романтика. Някои извънредни ситуации могат да намалят социалния ви статус. Семейните двойки да не обръщат особено внимание на някои недоразумения, защото може да бъдете погълнати от неприятностите. Любовните връзки ще преминат към по – високи вибрации и това ще допринесе за повече доверие помежду ви.

Очертават се нови възможности за ангажираните в работната сфера. Тази година ще бъде доста динамична като цяло. Бизнесмените ще получат нови договори, но ще трябва да работят усилено, за да ги изпълнят. През януари, февруари и април вероятно ще изпитате финансови затруднения и това определено ще се отрази негативно върху финансовите ви планове. Тези от вас които са в политиката ще имат възможността да се реализират чрез помощта на опитни хора.

 

Телец

Очертава се една добра година за вас. Въпреки това годината вероятно ще покаже смесени резултати за вас. И все пак Сатурн и Юпитер ви съветват да се фокусирате повече върху плюсовете, отколкото минусите. Навярно вашето щастие ще надделее пред проблемите в интимен план, почти през цялата година. В професионален аспект вероятно ще се чувствате в свои води. Юни месец ще бъде изключително щастлив за влюбените двойки. Избягвайте дълги пътувания през ноември.

Възможно е в семейството ви да настъпи известно напрежение през месеците януари, февруари и април. Въпреки всичко, вашата вътрешна хармония ще бъде силна. Любовта ще бъде тайната рецепта към щастието. Възможно е да влезете в пререкания с някого от семейството ви към средата на 2021 година.

В началото на годината може да очаквате добри резултати в своята работа. През втората половина от 2021 година ще може да видите плодовете на своя труд. Януари, март и август биха могли да бъдат рисковани месеци за инвестиране и трудно ще спечелите парични средства. Необходимо е да внимавате за какво и къде влагате парите си.

 

Близнаци

Година 2021 вероятно ще донесе не само една, но и много „яки“ ситуации за вас като цяло. Някои ситуации най-вероятно ще завишат благосъстоянието ви. Януари се очертава да бъде стабилен в личен план. Семейните и влюбените двойки, едва ли ще навлязат в период на конфронтация. Разрастването на кариерата е ваш приоритет, а вие ще сте готови да работите за него усърдно. Още в началото на годината се насочвате към дългосрочни цели.

Романтиката вероятно ще достигне върхово ниво през тази година. Сватбени камбани ще бият за някои от тези, които са в романтично – любовна връзка. Повечето импровизирани планове за романтично пътуване вероятно ще се реализират по най-чудноватия начин. Може да се наложи на брачните двойки да направят някои компромиси през третото тримесечие на годината. Очертава се добро разбирателство свързано с по-възрастните приятели или роднини.

Тази година ще бъде изключително просперираща за повечето бизнесмени. Очертават се нови възможности, които ще допринесат до нови източници на доходи. Финансовите условия ще се подобряват през всеки месец. Ще постигнете своите цели на работното си място, увеличавайки възможностите си за разкриване на нови дейности.

 

Рак

Понякога възход, понякога падение, така се очертава предстоящата 2021 година, която вероятно ще доведе до смесени резултати. От март до юли вероятно ще има напрежение в професионалната сфера. Финансите ще започнат да се подобряват до средата на годината. Бъдете внимателни към финансови предложения от непознати. Успехът ви, свързан със собствеността ще остане стабилен.

Щастието и романтичността ще бъдат основните акценти на любовния ви живот. Новобрачните двойки вероятно ще развият по-добро разбиране и загриженост един към друг. Излишните дебати трябва да се избягват, особено през второто тримесечие от всички семейни. На някои от вас може да се наложи да положат допълнителни усилия, за да укрепят семейната или любовната си връзка.

Очертава се да имате силен потенциал на работното ви място, който ще увеличи шансовете ви за по-добра атестация. Бизнесмените вероятно ще открият нови дестинации за разширяването своя бизнес хоризонт. През месеците юли и август вероятно ще получите някои добри новини относно вашия бизнес или наследство.

 

Лъв

2021 година ви дава знак да се откажете от притесненията и излишните напрежения във всяко едно отношение. Графиката на кариерата ви вероятно ще се движи по възходяща линия. Също така съществуват възможности за увеличаване на доходите. Януари, март, април и септември ще бъдат добри от финансова гледна точка. Избягването на ненужни разходи ще бъде ключът към необходимото благоденствие. Не е препоръчително да изпитвате страх от промени в семейното огнище.

Ще имате прекрасни шансове да пътувате в чужбина с тези, които обичате тази година. Неангажираните вероятно ще намерят своя романтичен късмет през последната четвърт от 2021. Може да се наложи да отмените някои планове за пътуване поради ангажименти на съпружеската ви половинка. Вашите обаятелни жестове вероятно ще спечелят сърцата на немалко личности.

Ще успеете да спечелите сърцата на по-възрастните колеги с вашата упорита работа в сферата на кариерата. Тези от вас, които са студенти, ще трябва да работят повече върху концентрацията си. Пътуването свързано с работа, вероятно ще ви затрудни през второто тримесечие от годината.

 

Дева

Навлизате в щастлива 2021 година. Периодът от февруари до май е времето, което чакате от дълго време насам. Предстоящите дела ще бъдат завършени. Ще срещнете влиятелни хора, които ще помогнат за подобряване на цялостната ви финансова стратегия. Повечето време от годината ще бъде благоприятно за вас по отношение на финансите. Избягвайте да давате пари на заем през април, май и юни. Април, май, юли и декември ще бъдат добри месеци за вас като цяло.

Това ще бъде годината, през която всичко ще върви по желан от вас план. Ще успеете да привлечете сродна душа, в случай че сте самотни. Може да очаквате добри взаимоотношения в брачният си живот. Месец септември може да се окаже впечатлителен за влюбените двойки. Отдаването на уважение и обич към партньора ви в живота ще бъде от голяма полза.

Месеците март и декември ще са добри за закупуване на нов офис или жилище. Годината ще е добра за въпроси, свързани с финансите. Не се притеснявайте от проблеми, свързани с разходите, тъй като имате шанс за повече благоденствие. Онези от вас които са свързани с продажбите, могат да получат задоволителни резултати. Ще можете да развиете добри и интересни взаимоотношения с хора от бизнеса.

 

Везни

2021 г. ще бъде пълна с ентусиазъм за вас. Тези от вас, които търсят работа, вероятно ще получат доста добри предложения от различни фирми и институции. Напълно е възможно повечето от вашите мечти да бъдат осъществени. Месеците юни, юли и октомври ще бъдат много плодотворни. Избягвайте да давате пари на заем, особено през зимния период.

Годината ще бъде добра в любовен аспект като цяло. 2021 ще бъде период, когато ще можете да освободите сърцето си изцяло и да изразите своите чувства и желания към любимия човек. Някои от вас ще имат възможности за дълги ваканции с партньорите си. Тези в отдалечена връзка вероятно ще съберат смелост, за да обсъдят състоянието на връзката си със семействата си.

Трудностите, свързани с кариерата, ще приключат през летните месеци на 2021 година. Някои от колегите ви ще подадат ръка за подкрепа, намалявайки натоварването ви. Тази година е изключително обнадеждаваща за тези, които планират да започнат ново начинание в бизнесът. Ще получите пълна подкрепа от семейството си също. Има шансове да получите добро предложение за нова работа.

 

Скорпион

2021 година е времето да направите нещо ново и да постигнете нови върхове. Годината ще бъде важна за въпроси, свързани с парите преди всичко. Има вероятност за печалби, свързани с комисионни, бонуси или хонорари. Месеците март, април, септември и октомври ще бъдат много печеливши. Изглежда, че септември е ползотворен, що се отнася до покупка или продажба на жилище, имот или отдаване под наем.

Като цяло, страхотна година за романтика. Партньорът ще бъде привлечен от вашата загриженост и внимание. Ще имате шансове за пътуване до някое екзотично място. Някои от вас може да получат добри новини от страна на роднини през май и юли. Самотните вероятно ще намерят сродна душа през третото тримесечие на годината.

Тази година ще бъде пълна с енергия и ентусиазъм за вас. Съществуват индикации за получаването на подкрепа от колегите. Вашата упорита работа ще помогне за вашата популярност, за да израснете в работен аспект. Шансовете за добри финанси ще бъдат по-големи през март и септември.

 

Стрелец

Новата 2021 г. ви дава не само една, но много причини за благоденствие. Парите, разбира се, са на първо място в класацията за вас. Може да успеете да вземете някои добри решения на семейно ниво. Месеците януари, март, април и октомври ще бъдат благоприятни. През октомври може да има ненужни разходи, въпреки че потенциалът за приходите си остава. Вероятно ще инвестирате в нови проекти. Финансовите условия ще започнат да се подобряват от април.

Месеците март и април ще бъдат успешни за тези, които обмислят брак. Ще можете да вземате нови решения с подкрепата на партньорът си. Месец септември и ноември ще изискват от вас да проявите търпение в семеен план. Февруари и март са благоприятни месеци за планиране на новости в семейството.

Новите решения в бизнеса ще спечелят добри финанси по-късно тази година. Някои нови планове ще бъдат направени през март и април и е необходимо да се прекарва повече време в работната зона. Бъдете учтиви и вежливи, тъй като това ще ви помогне да се възползвате от добри отношения и работа в мрежа с онези, които имат значение в кариерата ви.

 

Козирог

2021 година ще ви поднесе някои нови подаръци, предимно в контекста на нова къща или ново превозно средство. Щастието ще озарява в семейството. Ще изпълнявате всички отговорности по добър начин. Ще бъдат сключени нови изгодни сделки могат да бъдат уредени от близък партньор в бизнеса или роднина. Месеците април, август и септември ще бъдат от полза за вас във финансово отношение.

Тази година изглежда вълнуваща за вас влюбените. Препоръчително е да се въздържате от всякакви разногласия през май и юни. Поддържането на лоялно поведение ще бъде от полза за цялото семейство. Не позволявайте на промените в настроението да управляват връзката ви.

Ще получите възможността да покажете качествата си на работното място. Някои от вас може да бъдат уведомени за прехвърлянето на нова длъжност в работата. Не се притеснявайте, тъй като този трансфер ще бъде изключително вълнуващ и ориентиран към успеха.

 

Водолей

Годината ще бъде изключително приятна поради финансови и здравословни аспекти. Ще бъде добра и ползотворна за вас във всяко едно отношение. Някои от вас може да инвестират в преустройство на къщата си, докато други биха искали да инвестират в обзавеждането. Репутацията ви ще бъде подобрена. Ще можете да си закупите нова къща или ново превозно средство. Месеците април, юли и август ще бъдат изключително благоприятни.

Семейният ви живот ще бъде изпълнен с вълнение и задоволство. Тези, които са неангажирани и планират да сключат брак, трябва да проявяват умереност – да избягват припряността. Тези, които имат връзка, вероятно ще получат зелена светлина от членовете на семейството си.

Навярно ще намерите възможности за повишаване в кариерата. Похвалните уравнения ще бъдат формирани в работната зона през февруари и юли. Напрегнатите отношения с някои по-възрастни колеги ще започнат да се подобряват през втората фаза на годината. Необходимо е да бъдете нащрек през юни за хората, свързани с маркетинга и производството като цяло.

 

Риби

Предстоящата 2021 година, вероятно ще ви донесе нови финансови възможности. Месеците май, юни, октомври и ноември ще бъдат ориентирани към определени резултати. Ще бъдете заети с уговорките за някои важни събития от септември до ноември. Висящите въпроси, свързани с имоти, ще бъдат завършени с помощта на някой близък човек. Ще има планове за задгранично пътуване със семейството ви.

Тези, които търсят брачни съюзи, вероятно ще срещнат някой, на когото просто не могат да откажат. Влюбените двойки могат да съберат смелостта и да получат одобрение за сключване на брак от семействата си. Необходимо е взаимно разбирателство през юни и юли за семейните. Трябва да се въздържате от използването на груба реч и горчиви думи.

Ще имате добри възможности за кандисване за работа още в самото начало на годината. Месец май и юни са добри, ако обмисляте смяна на работата. Хората, работещи в I.T., медии и технологии, могат да получат и чудесни оферти.

 

С пожелание за много Здраве и Щастие през Новата 2021 година!

 

 

Хороскопът е изработен за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния анализатор и астролог Красимир Куртев – Doctor Honoris Causa.

Теми
#2021
#годишен хороскоп
#хороскоп