Дневен хороскоп за 10 декември 2020г. – Хороскопи за всяка зодия – народна медицина, здраве, астрология, съдби, секс и зодии

1
137
Добави коментар
atanas.takev
atanas.takev

26 лунен ден, Луна във Везни

Луната във Везни продължава да акцентира върху важни за нас връзки, партньорски отношения.

Общуването ще разгаря силни страсти и ярки емоционални преживявания. Благодарение на сътрудничество и вид подкрепа, одобрение, мнозина днес ще могат да постигнат забележителни успехи, ще раздвижат границите на възможното пред себе си.

В друг случай- дава се възможност да се укрепят сърдечни и романтични контакти, да се преживеят незабравими мигове, но разбира се, ако те по принцип са перспективни.

При всички случаи денят е подходящ да заздравим взаимоотношенията ни или поне е показателен на кого и в каква степен можем да разчитаме.

Същевременно, там, където има противопоставяне на интереси- те ще бъдат видни над обичайното и могат да предизвикат по-остри конфликти, разгорещени дебати или своеобразна война със съответните последици.

Не разрешени спорни въпроси от миналото отново могат да ескалират, но ако не се прояви разбиране, толерантност и компромис- те ще се задълбочат и ще имат негативен ефект, подчертано върху страната, която се отчита за по-слаба или в неизгодна позиция.

Взаимодействието с по-възрастни и авторитетни фигури няма да е лесно, така че е по-добре да се избягва, особено при липса на общи интереси…

Овен, Лъв, Стрелец– фокусът продължава да е върху приоритетни за вас взаимоотношения. Ако във важни за вас връзки днес цари хармония и разбирателство, това ще бъде отличен признак. И обратното- по-ярки конфликти ще са признак за разногласия, които вероятно ще са по-дълбоки и ще изискват повече усилия, за да се преодолеят и разрешат. Възможно е стари и неразрешени въпроси от миналото да напомнят за себе си, там, където ги има, различия в интереси, за които ще се налага да балансирате между ваши и чужди виждания, желания, нужди…Ако това е невъзможно- тогава може да скъсате връзки, които ви нанасят щети, а не ви носят ползи и в един по-широк смисъл. При всички случаи разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, кой ви подкрепя или пък вреди…Нека това да е повод да вземете мерки. При вид сътрудничество, обединение на усилия- можете да стигнете много далеч, да разчупите границите на възможното пред себе си. В любовта- шанс да преживеете ярки и запомнящи се моменти или да очертаете по-далечни перспективи на развитие. При всички случаи няма да ви липсва внимание, но вероятно ще трябва да си подбирате компанията. Не е препоръчително да се конфронтирате с по-възрастни или авторитетни фигури, такива, които влияят на социалния ви статус, това едва ли ще донесе нещо добро. Вероятни са и повишени разходи.

Телец, Дева, Козирог– денят е натоварен с множество ангажименти, понякога над средното ниво. Не са изключени допълнителни или непредвидени обстоятелства, които да променят вашите планове. В друг случай, ако има нещо, което действа зад гърба ви и е деструктивно, то също ще бъде по-видно от обикновено. Нека това да е повод да се освободите от влияния, които ви вредят- хора, обстоятелства, в някой случаи- денят ще е подходящ да си направите равносметки от типа на- какво трябва да оставите зад гърба си или да промените, за да бъдете по-успешни или пък- за да бъдете по-здрави…Пазете се от конфронтации, които могат да ви нанесат щети- чисто материални или морални. Все пак повишени разходи са доста вероятни, нека да бъдат и полезни инвестиции. Може да ви се наложи подчертано да балансирате между ваши и чужди интереси. Сътрудничеството, привличането на вид опека- ще ви действа точно обратното- обогатяващо, но трябва внимателно да прецените на кого да се доверите, към кого да се ориентирате, очевидно- ще има хора, които ще ви подадат ръка при необходимост, но също и такива, от които е хубаво да страните. Ще имате достатъчно подсказки в тази посока и е добре да се движите повече по течението, тоест- спонтанно възникнали възможности…

Водолей, Везни, Близнаци– инициативността на повечето от вас продължава да е висока и така е правилно, действията ви имат по-широко отражение от обикновено, вие с по-голяма лекота влияете на околните и насочвате тенденциите. Това е сила, но и отговорност. Понякога може да имате усещането, че околните ви предизвикват и ви подтикват да влезете в своеобразна словесна война. В такива ситуации по-печеливш ще бъде онзи, който умее аргументирано да изказва тезата си, намери общи цели или балансира между свои и чужди интереси. Спорове, разяснителни разговори, важни новини са повече от вероятни, насочвайте чрез дар словото си, за да стигнете там, където искате, а не някъде другаде. Границата може да бъде много тънка. Достигането до евентуална подкрепа, одобрение, обединение на усилия- ще ви помогне да направите пробив в избрано от вас направление. В повечето случаи- ако искате, ще ви се даде и стига да не се прекрачват определени граници на добрия тон.

Риби, Рак, Скорпион–  налага се да балансирате между лични и служебни задължения, денят не протича по предварителен график. В друг случай се налага да намалите темпото, да се огледате за варианти на развитие, които търсите или които могат внезапно да се разкрият пред вас, особено, ако в миналото сте действали в тази посока. Може да възникнат по-сериозни дебати или направо конфликти, от които следва да се пазите, приоритетно на работното си място, но не само, за да се предпазите от загуби- финансови или морални. Повишени разходи са доста вероятни, но може и да са полезни или неизбежни инвестиции. Подобно на останалите зодиакални знаци- полезно е да се ориентирате към вид сътрудничество, така можете да стигнете много далеч или да спечелите нещо, а не обратното. Ориентирайте се в тази посока. Разбирате на кого можете да разчитате, кой застава на пътя ви към успеха или чувство за щастие в един по-широк смисъл.